Έκθεση Αεροφωτογραφίας του διεθνώς βραβευμένου φωτογράφου Daniel Franc στην Αθήνα

- Advertisement -

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, στην γκαλερί Blank Wall (Φωκίωνος Νέγρη 55, Αθήνα) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας του φωτογράφου Daniel Franc με τίτλο «Invisible Worlds».

Ο Daniel Franc, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος φωτογράφος εναέριας καλλιτεχνικής φωτογραφίας από την Πράγα, μας ταξιδεύει με το drone του πάνω από τοπία, ποτάμια, δάση, θάλασσες, ακόμη και βιομηχανικές περιοχές πολλών χωρών, για να μας εκπλήξει με νέες ανακαλύψεις στον κόσμο που νομίζαμε ότι ξέραμε. Η ενασχόλησή του και η αγάπη του για τη φύση από μικρή ηλικία τον ώθησε στη φωτογραφία τοπίου.

Για τον Daniel Franc πολλές φορές δε χρειάζονται πολλά λόγια για να ειπωθεί μία ιστορία. Προτιμά να αφήνει το θεατή να φτιάχνει τις δικές του ιστορίες με αφετηρία την εικόνα που βλέπει μπροστά του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι φωτογραφίες του είναι άτιτλες. Θέλει ο θεατής να δώσει το δικό του τίτλο στην εικόνα που βλέπει μπροστά του.

Είναι νικητής πολλαπλών βραβείων, κυρίως της 1ης και της 2ης θέσης στα Minimalist Photo Awards, της 3ης θέσης στον διαγωνισμό IPA One Shot, της 1ης και 2ης θέσης στο Czech Nature photo, της 1ης θέσης στην κατηγορία Aerial από τη Royal Geographical Society UK και 2ης θέσης στην κατηγορία drone από τα ND Awards. Κατέχει περισσότερα από 40 άλλα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Ο Daniel θα βρίσκεται στην Αθήνα στα εγκαίνια της έκθεσης και θα κάνει δύο ομιλίες πάνω στη φωτογραφία με drone για όσους ενδιαφέρονται, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 13:00.  

Είσοδος Ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 17:30-21:30 Σάββατο 12:30-14:30 Πέμπτη, Κυριακή κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ