Έκθεση φωτογραφίας του Ευάγγελου Μπικάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

- Advertisement -

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου φιλοξενεί την ατομική φωτογραφική έκθεση του Ευάγγελου Μπικάκη, στην αίθουσα τέχνης της Δουκός Μποφώρ 20.

Ο Ευάγγελος Μπικάκης, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο της Κρήτης, μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, είναι ένας παθιασμένος και αυτοδίδακτος ερασιτέχνης φωτογράφος. 

Τον χαρακτηρίζει η αγάπη του για την Κρήτη και η επιθυμία του να καταγράφει τη μαγεία της, μέσω της φωτογραφικής του δουλειάς. 

Ο Ευάγγελος εξειδικεύεται στη φωτογραφία με drone, καταγράφοντας την ομορφιά τηςΚρήτης από μια πρωτότυπη και μοναδική προοπτική. Μέσω των εικόνων του, καταφέρνει να μεταφέρει την επιβλητικότητα του τοπίου και την πολυπλοκότητα της κρητικής κουλτούρας. 

Αν και αυτή είναι η πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, οι εικόνες του έχουν κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού μέσω της ιστοσελίδας του, cretebydrone.com. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν μια εκτενή συλλογή από τις εναέριες φωτογραφίες του Ευαγγέλου, καθώς και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της αφοσίωσης και της τέχνης του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στις 08:00 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 07:30μμ έως τις 9:30μμ, στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πληροφορίες σχετικά με τις Εκθέσεις

Εγκαίνια Έκθεσης

Ημέρα : Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ώρα : 08:00 μ.μ.

Διάρκεια & Ώρες επίσκεψης των Εκθέσεων

Διάρκεια: 17 Μαΐου έως 6 Ιουνίου

Ημέρες : Δευτέρα 07:30μμ – 9:30μμ &

 Τετάρτη 07:30μμ – 9:30μμ

Χώρος Παρουσίασης & Έκθεσης

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρείας Ηρακλείου

Δουκός Μποφώρ 20, 71202 Ηράκλειο

[Web: https://www.efecrete.gr/ ]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ