Μεγάλη προσφορά από την Drone Solutions: Αποκτήστε δίπλωμα χειριστή drone Α1/Α3 και Α2 με 49 ευρώ!!!

- Advertisement -

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α1/A3 & Α2

Ο Εκπαιδευόμενος συνδέεται με τους κωδικούς του στην Online πλατφόρμα της Ακαδημίας βάσει του προγράμματος Α1/A3 & Α2 που έχει επιλέξει με δυνατότητα παρακολούθησης 24/7 από Η/Υ, Tablet ή κινητό του τηλέφωνο – smartphone.
Μπορεί να οργανώνει το χρονοδιάγραμμα μελέτης του όπως επιθυμεί σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο του και να πραγματοποιεί δοκιμαστικά test εξετάσεων.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Υ.Π.Α.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε δυο φάσεις ως ακολούθως

  1. Κατηγορία Α1/Α3: Online εξέταση βάσει ερωτηματολογίου πολλαπλών επιλογών (multiple choice) σε ημερομηνία και ώρα που καθορίζεται από την Ακαδημία μας.
  2. Κατηγορία Α2: Online εξέταση βάσει ερωτηματολογίου πολλαπλών επιλογών (multiple choice) σε ημερομηνία και ώρα που καθορίζεται από την Υ.Π.Α. παρουσία εξεταστή/επιτηρητή της.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

  • Ο υποψήφιος χειριστής θα πρέπει να εγγραφεί στο Υποσύστημα Εγγραφής και Διεκπεραίωσης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ως εκμεταλευομενος καταβαλοντας το παράβολο 8356 αξίας 20 ευρώ.
  • Για την έκδοση του διπλώματος απαιτείται καταβολή του παραβόλου 8356 αξίας 20 ευρώ.
  • Εάν ο εκπαιδευόμενος αποτύχει στις θεωρητικές εξετάσεις της Υ.Π.Α. πρέπει να καταβάλει στην ακαδημία το πόσο των 20 ευρώ για να δώσει εκ νέου εξετάσεις.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ: 

https://www.dronesolutionsacademy.gr/categories-a1a2a3-basic/

Και απόκτησε το δίπλωμα για τις κατηγορίες Α1/Α3 29 ευρώ και για τις κατηγορίες Α1/Α3 και Α2 με 49 ευρώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ