Απόνησος: Η εξωτική παραλία στο Αγκίστρι που θυμίζει Καραϊβική

- Advertisement -

Η Απόνησος είναι η πιο διάσημη παραλία στο Αγκίστρι και όχι χωρίς λόγο.  Η Απόνησος συνδυάζει τιρκουάζ νερά, φύση και σκιά στα πεύκα, ξαπλώστρες ή απόλυτη ελευθερία στα λευκά ίσια βράχια της, παιχνίδια και σπορ στο νερό, φαγητό σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες του Αγκιστρίου και στοιχείο εξωτικών διακοπών σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος του νησιού.  Η είσοδος είναι 5 ευρώ το άτομο χωρίς ποτά, με δωρεάν χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας και δωρεάν βιβλίο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας.  Μπορείτε να καθίσετε σε μια ξαπλώστρα στην ανατολική, δυτική ή βόρεια πλευρά του νησιού και να απολαύσετε τις βουτιές σας και το υπέροχο τοπίο.

 Η Απόνησος είναι ουσιαστικά μια ιδιωτική νησίδα που συνδέεται με το Αγκίστρι με μια μικρή γέφυρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο πανέμορφοι κόλποι δεξιά και αριστερά.  Αυτή η γέφυρα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από τα τέλη της άνοιξης έως τα μέσα Οκτωβρίου κάθε μέρα, από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., με εξαίρεση τις ιδιωτικές εκδηλώσεις όπου κάποιος κλείνει τον χώρο και συνεχίζει τη διασκέδαση.  Η αίσθηση του να περπατάς κυριολεκτικά και να κολυμπάς από νησί σε νησί είναι πολύ ιδιαίτερη.  Είναι το κρυμμένο μυστικό του νησιού και ένα από τα κρυμμένα μυστικά του Αργοσαρωνικού συνολικά.

Δείτε όπως την κατέγραψε με το drone το κανάλι Point Of View:

Μάθετε τα μυστικά του drone και αποκτήστε  Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή  για όλες τις κατηγορίες (Α1-Α2-Α3) με 49 ΕΥΡΩ από την DRONE SOLUTIONS
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://www.dronesolutionsacademy.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ