Ασφάλεια και Επιτήρηση με Drone απο την DRONE SOLUTIONS

- Advertisement -

Η ασφάλεια των πολιτών ήταν και θα είναι πρωτεύουσα μέριμνα και ευθύνη των αρχών. Η εναέρια υποστήριξη με DRONES (UAV/UAS) / Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην προστασία των πολιτών όσον αφορά την πρόληψη, εξέλιξη και αντιμετώπιση τρομοκρατικών, εγκληματικών και κακόβουλων ενεργειών.

Η ευκολία μεταφοράς και χειρισμού των DRONES δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στις αρχές έναντι των ελικοπτέρων που χρησιμοποιούνται έως σήμερα, με σαφώς γρηγορότερη απόκριση, ευελιξία και σημαντική μείωση του κόστους πτήσης και συντήρησης.

Ειδικές θερμικές και υπέρυθρες κάμερες μπορούν να εντοπίσουν και να παρακολουθήσουν υπόπτους σε απόλυτο σκοτάδι από ύψος ασφαλείας χωρίς να γίνονται αντιληπτά, να μπαίνουν σε κτήρια για ανίχνευση υπόπτων και αντικειμένων, δίνοντας μια πανοραμική άποψη της κατάστασης στα επίγεια μέσα ώστε να επιτευχθεί ο απόλυτος συντονισμός για μια επιτυχημένη επέμβαση και εξέλιξη της επιχείρησης.

Τα DRONES αποτελούν επίσης σημαντικό εργαλείο για την εναέρια εποπτεία και έλεγχο εκτάσεων και εγκαταστάσεων, προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια στην Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία, προστατεύοντας ευαίσθητες περιοχές όπως διυλιστήρια, αποθήκες οπλισμού, φυλακές, αεροδρόμια, λιμάνια κ.α.

Παραδείγματα Εφαρμογής των Παρεχόμενων Υπηρεσιών της Drone Solutions :


Ασφάλεια Πολιτών
Έλεγχος Οδικής Κυκλοφορίας
Εντοπισμός / Παρακολούθηση Υπόπτων
Συνοδεία VIP
Αντιτρομοκρατικές Επιχειρήσεις (ΕΚΑΜ)
Καταστάσεις Ομηριών (ΕΚΑΜ)
Παρακολούθηση Διαδηλώσεων
Εποπτεία Δασικών Εκτάσεων
Εποπτεία Εγκαταστάσεων
Εταιρείες Security
Έλεγχος Μετανάστευσης
Εποπτεία Λαθρομετανάστευσης
Εποπτεία Συνόρων
Χρηματαποστολές
Θαλάσσιες Επιχειρήσεις (Λιμενικό)
Καταδίωξη Κακοποιών

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.dronesolutions.gr/

Ποσειδώνος 2 μεταμόρφωση Αττικής

Τηλ : 210-2851627-8

Email : info@dronesolutions.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ