Γνωρίστε τα εξακόπτερα drones της Yuneec!

- Advertisement -

Καθώς η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται και οι απαιτήσεις σε μετρήσεις μεγάλης κλίμακας και με ακρίβεια αυξάνονται, οι μηχανικοί στρέφονται όλο και περισσότερο στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως ισχυρά εργαλεία για τη συλλογή δεδομένων, την αποτύπωση, τη χαρτογράφηση, τον έλεγχο και την επιτήρηση.

Όταν πρόκειται για την επιλογή του κατάλληλου μη επανδρωμένου αεροσκάφους για εργασίες πεδίου, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAVs) της Yuneec προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα έναντι εναλλακτικών λύσεων.

Η Yuneec δραστηριοποιείται στον χώρο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το 1999 και διακρίνεται για την παραγωγή μιας σειράς από υψηλής ποιότητας επαγγελματικών εξακόπτερων drones που ανταποκρίνονται σε πολλαπλές εφαρμογές και ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία διαθέτει παραρτήματα στην Γερμανία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Κίνα.

Γιατί όμως να προτιμήσει κανείς τα εξακόπτερα Drone της Yuneec;

 • Το γεγονός ότι τα μοντέλα της σειράς Η850-RTK και Η520Ε είναι εξακόπτερα, έχουν δηλαδή 6 μοτέρ με 6 έλικες, συνεπάγεται μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια πτήσης, καθώς εξασφαλίζεται ευστάθεια σε ανέμους ακόμα και σε μεγάλα υψόμετρα, ενώ σε περίπτωση που κάποιο μοτέρ για τον οποιοδήποτε λόγο σταματήσει την λειτουργία του, μπλοκάρει το αντιδιαμετρικό μοτέρ και το drone συνεχίζει την πτήση του με ασφάλεια με τους υπόλοιπους 4 έλικες. Μειώνεται έτσι σημαντικά η πιθανότητα πτώσης και καταστροφής του drone.
 • Μεγάλη αυτονομία πτήσης. Η αυτονομία πτήσης κυμαίνεται στα 30′ και 65′ λεπτά πτήσης για τα μοντέλα της σειράς H520E και Η850-RTK αντίστοιχα γεγονός που επιτρέπει περισσότερες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία στο πεδίο.
 • Ένα Drone πολλαπλά φορτία! Τα συγκεκριμένα drones μπορούν να εναλλάσσουν και μοιράζονται φορτία καθώς τα φορτία είναι συμβατά και με τα δύο μοντέλα. Ενδεικτικά τα drones μπορούν να φέρουν κάμερες με οπτική μεγέθυνση, LiDAR Scanners, Θερμικές κάμερες, πολυφασματικές κάμερες, προβολείς, μεγάφωνα κ.α.
 • Τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη και λογισμικό πτήσης με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον λειτουργίας προκειμένου να γίνεται ο έλεγχος κάθε παραμέτρου πτήσης του drone.

Ποιες οι εφαρμογές των συστημάτων της σειράς Η520Ε & Η850-RTK;

Τα συγκεκριμένα εξακόπτερα drone έχουν πολλαπλές εφαρμογές στους παρακάτω τομείς:

 • Τομέας έρευνας και διάσωσης, λόγω της μεγάλης αυτονομίας, της εμβέλειας χρήσης και των φορτίων που μπορούν να φέρουν τα συγκεκριμένα drones όπως κάμερα, προβολέας και μεγάφωνο.
 • 2D & 3D Χαρτογράφηση και αποτύπωση μεγάλων εκτάσεων, κτηρίων, υποδομών όπως γέφυρες και κεραίες.
 • Πρόληψη και παρακολούθηση δασικών πυρκαγιών, επιτήρηση μεγάλων εκτάσεων ακόμα και σε συνθήκες νύκτας σε συνδυασμό με την θερμική κάμερα.
 • Επιτήρηση εγκαταστάσεων από εταιρείες Security.
 • Βιντεοληπτικές και φωτογραφικές εφαρμογές χάριν των καμερών υψηλής ανάλυσης.
 • Έλεγχος και επίβλεψη αγροτικής παραγωγής – DigitalAgriculture
 • Προστασία περιβάλλοντος

Για τους μηχανικούς που αναζητούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη που προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια, ευελιξία, ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικές τιμές, τα μοντέλα Yuneec H850 RTK και H520E αποτελούν τις κυριότερες επιλογές. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας RTK, την ευελιξία των ωφέλιμων φορτίων, τη στιβαρή κατασκευή και την προσιτή τιμή, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εργασία των μηχανικών και να συμβάλουν στην ακριβέστερη και αποτελεσματικότερη συλλογή και ανάλυση δεδομένων.

Επιλέγοντας τη Yuneec, ενισχύεται τελικά η παραγωγικότητά και επιτυγχάνονται αποτελέσματα σε σημαντικά μικρότερο χρόνο και σε μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μάθετε περισσότερα για τα Drone της Yunnec στην LANDMARK και βρείτε τα εδω: landmark.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ