Διαγωνισμός του Dji Greek Mavic Club με έπαθλο ένα Drone Dji Air 2 S

- Advertisement -

Το  Dji Greek Mavic Club μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό που έκανε με δώρο ενα dji mini 2 συνεχίζει να μας εκπλήσσει αφού αυτη τη φορά διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα Dji Air 2 S!!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του club με λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό:

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Δημιουργήστε ελεύθερα, αρκεί να παραμείνετε στο θέμα Hyperlapse, δηλαδή εναέριο Timelapse βίντεο, από 5 έως 15 δευτερόλεπτα, με το drone σε κίνηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hyperlapse mode στο drone σας, ή απλό Timelapse mode κουνώντας το drone χειροκίνητα. Δεν υπάρχει άλλος δημιουργικός περιορισμός.
Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι το Hyperlapse ή το Timelapse και πώς θα το δημιουργήσετε, είναι μια καλή ευκαιρία να το ψάξετε και να πειραματιστείτε. Πηγές εκμάθησης υπάρχουν παντού.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Διάρκεια βίντεο: Από 5 έως 15 δευτερόλεπτα
Τα βίντεο δεν πρέπει να έχουν υπογραφή, watermark, το πρόσωπό σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποιεί τον δημιουργό.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


1.Η ομάδα διαχείρισης θα δημοσιεύσει όλες τις έγκυρες συμμετοχές στην πλατφόρμα του διαγωνισμού στο site της ομάδας :https://dronesassist.gr/διαγωνισμός-hyperlapse/
Εκεί θα μπορείτε να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας δημιουργίες για ορισμένο χρονικό διάστημα.
2.Οι 5 επικρατεστερες συμμετοχές, θα αναρτηθούν εντός του facebook group, για την ψηφοφορία του τελικού νικητή.
Η διαχείριση έχει το δικαίωμα αφαίρεσης συμμετοχής,ή και ακύρωσης του διαγωνισμού εάν πέσει στην αντίληψή της απόπειρα εκβίασης του αποτελέσματος.
Για να αρχίσει η ψηφοφορία, απαιτείται ελάχιστος αριθμός 30 συμμετεχόντων με μέχρι 3 video η κάθε συμμετοχή,αλλιώς ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί.

Λεπτομέρειες και αναλυτικές οδηγίες για την συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε εδώ : https://dronesassist.gr/timelapse-contest/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ