Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου “Photosphere”

- Advertisement -

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου “Photosphere”, που διοργανώνεται στην Ελλάδα και πραγματοποιείται στα νησιά Πάρος και Πάτμος, παρουσιάζει για δεύτερη φορά τη δράση με τίτλο “Time-lapse action”.

Επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της φωτογραφίας και της εικονοληψίας που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ενός Time-lapse, καλούνται να στείλουν τη συμμετοχή τους έως τις 12 Μαΐου 2021.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν, η θεματολογία είναι ελεύθερη και μοναδική προϋπόθεση είναι το υλικό να έχει δημιουργηθεί από Drone.

Tριμελής Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει τα δέκα (10) καλύτερα Time-lapses, τα οποία θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι του 2021 και στα δύο νησιά, καθώς και στο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Photometria” στα Ιωάννινα – στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο Φεστιβάλ.

Τα τρία (3) Time-lapses που θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα βραβευτούν και οι δημιουργοί τους θα κερδίσουν Δίπλωμα κατηγορίας Α1/Α3/A2, προσφορά του Χρυσού Χορηγού Dronexprts.

Για τη συμμετοχή σας μπείτε εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ