Εκπαίδευση στελεχών δήμου Πειραιά από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας

- Advertisement -

Άλλη μια φορά με εντολή του διοικητή της υπα κ.Γεωργίου Ι Δριτσάκου στα πλαίσια της εξωστρέφειας της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας άλλη μια εκπαίδευση αυτή της δημοτικής αστυνομίας Πειραιά έλαβε πέρας με απόλυτη επιτυχία .

Στην συγκεκριμένη εκπαίδευση έλαβαν μέρος και τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας Αθήνας όπου έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την υπα σαν χειριστές /εκπαιδευτές με μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε από τον δήμαρχο της Αθήνας , του Πειραιά και του προέδρου του εμπορικού επιμελητηρίου Πειραιά ο οποίος εκ μέρους των επαγγελματιών του Πειραιά θα προβεί σε δωρεά δυο drone στην υπηρεσία .

19 άτομα από την πολιτική προστασία , την δημοτική αστυνομία και άλλες υπηρεσίες του δήμου περατώσαν επιτυχώς την συγκεκριμένη εκπαίδευση .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπα μας εκπλήσσει ευχάριστα με την εξωστρέφεια της μιας και τα συγκεκριμένα courses γίνονται δωρεάν προς τις δημόσιες υπηρεσίες για χρήση state aircraft .

Σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Πειραιά ο δήμαρχος του Πειραιά Κ Γιάννης Μώραλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον διοικητή και τους εκπαιδευτές καθώς και στα στελέχη της Αθήνας που υπο την καθοδήγηση του προϊσταμένου τους κ. Πουλίκου Δικαιάκου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και κατέχουν υψηλό επίπεδο .

Ο κ. Δριτσάκος εξέφρασε την χαρά του αλλά και την συγκίνηση του μιας και μεγάλωσε στον Πειραιά και ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή γι αυτόν και την υπηρεσία που παρέλαβε από την κ. Μώραλη το λιοντάρι της πόλης , ένα συμβολικό δώρο για την προσφορά της υπα προς τον δήμο Πειραιά .

Με την σειρά μας ευχόμαστε καλή αρχή στα στελέχη του πειραιά .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ