Εκπληκτικά εναέρια πλάνα απο το 1ο Event Inline Speed Skating στην Πάτρα

- Advertisement -

Στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Skating Πανελληνίως, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Π.Ε.Δ. της Πλαζ του Δήμου Πατρέων με μεγάλη επιτυχία, το 1ο event Inline Speed Skating στην Πάτρα, βασιζόμενο θεσμικά στην νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας (Ε.Ο.ΤΡ.) σε συνεργασία με τον σύλλογο Αθλητική Ένωση Πάτρας Ακαδημία των Σπορ (είναι και επίσημα η πρώτη ομάδα της Πάτρας που είναι μέλος της Ε.Ο.ΤΡ.), υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και του αντίστοιχου τμήματος αθλητισμού της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Έλαβαν μέρος 105 αθλητές-τριες από τρεις συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα από το Αγρίνιο ο σύλλογος Roller Maniacs, από την Κάτω Αχαΐα το σωματείο Α.Ο. Δύμης ΄07 και από την Πάτρα η Αθλητική Ένωση Πάτρας Ακαδημία των Σπορ.

Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν την συμμετοχή τους καθώς και οι γονείς τους, ακόμη και οι θεατές που παρακολούθησαν όλο το event. Κατά γενική ομολογία για πρώτη φορά ως νέο άθλημα στην Πάτρα πέτυχε τον σκοπό για το οποίο έγινε, ενώ είχε μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ εκτός από τους θεσμικούς παράγοντες οφείλουν να ευχαριστήσουν και όσους υποστήριξαν το event με διάφορους τρόπους που είναι οι: η εταιρεία powerslide του κ. Ιωάννη Κούσπαρη, η εταιρεία micro-Hellas future skate του κ. Παναγιώτη Ραπανάκη, την εταιρεία Dole Hellas με τις μπανάνες και ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, τις Ασφάλειες Τσάφος και Συνεργάτες και το ταξιδιωτικό γραφείο Friends Patras Travel, το βενζινάδικο Refill Station του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου (Πατρών Κλάους 102), τον Ερυθρό Σταυρό τμήμα Πάτρας και τους κριτές που βοήθησαν στα αγωνίσματα.

Δείτε το event όπως το κατέγραψε το drone του Βασίλη Μαυρομύτη :

Αποκτήστε ευρωπαϊκό δίπλωμα χειριστή drone στην Patras Drone Academy 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://www.patrasdroneacademy.eu/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ