Ενίσχυση της Επιστημονικής Προσέγγισης και της Θηροφύλαξης στην ΚΟΜΑΘ με τη Χρήση Τεχνολογίας Drones

- Advertisement -
  • Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη μιας νέας εποχής στην προστασία και παρακολούθηση των θηραμάτων, με την ενίσχυση της επιστημονικής ομάδας και της Θηροφυλακής της μέσω της χρήσης τεχνολογίας drones.Η χρήση αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας αναδεικνύεται ως κρίσιμη για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και προστασία των ειδών, αποτελώντας αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής της.
  • Η εφαρμογή των drones επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση των ειδών, ενώ παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειές της στον αγώνα ενάντια στη λαθροθηρία.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για στρατηγική εξέλιξη, αποφάσισε την επένδυση στην εκπαίδευση επιστημονικών συνεργατών και θηροφυλάκων στη χρήση drones. Με αυτή την απόφαση, εμπλουτίζει την εργαλειοθήκη της, προσφέροντας στους επιστήμονες και τους Θηροφύλακες ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  • Αυτή η εξέλιξη όχι μόνο ενισχύει την επιστημονική ομάδα της, αλλά διασφαλίζει επίσης την αποτελεσματική προστασία των θηραματικών ειδών. Οι προετοιμασίες για την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ δεσμεύεται να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των δράσεων της στον επιστημονικό τομέα και πέραν αυτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ