Εναέρια πλάνα απο τον 3ο Ορεινό Αγώνα Χίου

- Advertisement -

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν οι αθλητές που πήραν μέρος στον 3ο Ορεινό Αγώνα Χίου το διήμερο 29-30 Απριλίου. Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ορεινούς αγώνες της νησιωτικής Ελλάδας καθώς φέτος προστέθηκε η διαδρομή των 41 χλμ. Οι 214 αθλητές που έλαβαν μέρος στις 4 διαδρομές (41 χλμ, 23 χλμ, 12χλ και 5χλμ) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία φυσική ορεινή διαδρομή απαράμιλλου κάλους με αρκετές εναλλαγές τοπίου συνδυάζοντας τον αθλητισμό, τη γνωριμία με τη φύση καθώς και την γνωριμία με την ιστορία του τόπου.
Τα μονοπάτια περνούν από σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος όπως, το ιστορικό μονοπάτι από την εποχή των Ελληνιστικών χρόνων «Στενό της Πηγανιάς», την αρχαία επιγραφή των Καρυών στο βράχο της Λιονταρόπετρας και το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι της Νέας Μονής.
Η θέα της πόλης της Χίου με φόντο τα Μικρασιατικά παράλια από το Πηγάνιο όρος που είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής κόβει την ανάσα. Φέτος ο αγώνας είχε και συμμετοχές εκτός Ελλάδος με αθλητές από τη Γαλλία, τη Μάλτα και τη γειτονική Τουρκία.

Δείτε όπως τον κατέγραψε με το drone του ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου :

Μάθετε τα μυστικά του drone και αποκτήστε ευρωπαϊκό δίπλωμα χειριστή στην Drone Pilot GR

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://dronepilot.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ