Επίσκεψη του Διοικητή της Υ.Π.Α στις προετοιμασίες του Drone Show στο SNF Nostos Festival 2022

- Advertisement -

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Σταύρος Νιάρχος βρέθηκε ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κ.Γεωργιος .Ι.Δριτσάκος με σκοπό να συγχαρεί το προσωπικό του Ι.Σ.Ν για την διοργάνωση του Nostos Festival 2022, να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ.Α.Δρακόπουλο και να συγχαρεί  της ομάδα της Sky Magic drones καθώς και την εταιρία view master ,για το εξαιρετικό αποτέλεσμα .

Εκεί τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη από το πλήρωμα του Show καθώς του χάρισαν το επίσημο γιλέκο της εταιρίας με τις υπογραφές τους .

Ο safety observer της ΥΠΑ , κ.Ι.Σκαμνάκης ανέφερε στον Κ Διοικητή πως πραγματικά και το φετινό show ξεπέρασε κατά τις προσδοκίες όλων και ο Αττικός ουρανός γέμισε με μαγικά σχέδια .

Ο Κ.Διοικητης ανέφερε αποκλειστικά στο idrones πως η ΥΠΑ είναι δίπλα σε κάθε εγχείρημα , ξεκινώντας από πέρσι με το πρώτο drone show ,έχοντας την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις του κόσμου όπου έδειχναν ενθουσιασμένοι .

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους καθώς και για την εξωστρέφεια που τα τελευταία χρόνια δείχνει η ΥΠΑ και είναι παρουσα σε τόσο σημαντικά events

Δείτε την μαγευτική χορογραφία των 350 drones η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για το SNF Nostos Festival 2022 από την SKY MAGIC σε συνεργασία με την View Master Events

Σημ:Το Drone Show ξεκινάει μετά το δέκατο ένατο (19) λεπτό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ