Επιθεωρήσεις με drone

- Advertisement -

Η επιθεώρηση με drone είναι η διαδικασία χρήσης ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους για την αξιολόγηση ενός περιουσιακού στοιχείου. Σε αυτή την περίπτωση, τα drones γίνονται κυριολεκτικά τα μάτια του επιθεωρητή.

​Τα drones έχουν το πλεονέκτημα ότι προσεγγίζουν μέρη που υπάρχει δύσκολη πρόσβαση, ακριβά, επικίνδυνα, ή ακόμη και αδύνατη η πρόσβαση από επανδρωμένες ομάδες επιθεώρησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπόγειους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

VISUAL DRONE INSPECTION

Μια οπτική επιθεώρηση με drone είναι ένας ενδελεχής οπτικός έλεγχος κάθε μέρους ενός  στοιχείου, είτε πρόκειται για γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας, ανεμογεννήτρια ή κτήριο. Η κάμερα του drone γίνεται ουσιαστικά τα μάτια του χειριστή και οι εικόνες μπορούν να συλλεχθούν κατά τη διάρκεια μιας σύντομης πτήσης με drone και στη συνέχεια να αναθεωρηθούν λεπτομερώς αργότερα.

THERMAL DRONE INSPECTION

Τα drones με θερμικές κάμερες μπορούν να εντοπίσουν κατασκευαστικά ελαττώματα, ρωγμές, ελαττωματικούς συνδέσμους. Μια από τις πιο ισχυρές πτυχές μιας θερμικής κάμερας είναι ότι μπορεί να ανιχνεύσει και να επισημάνει προβλήματα που μπορεί να μην εντοπιστούν κατά τη διάρκεια μιας οπτικής επιθεώρησης.

3D DRONE MAPPING

Η φωτογραμμετρία είναι η διαδικασία λήψης εικόνων υψηλής ανάλυσης και συρραφής αυτών των εικόνων σε εξειδικευμένο λογισμικό για τη δημιουργία ακριβών ψηφιακών χαρτών Αυτά προσφέρουν γραφικά μιας περιοχής επιθεώρησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή μετρήσεων, όπως ο υπολογισμός αποθεμάτων.

Μάθετε τα μυστικά των επιθεωρήσεων με drone και αποκτήστε  Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή από την MAKdRONE
ΣΤΡΑΙΤΣΑ 2 – ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
 231 7007300
https://www.makdrone.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ