Ζόρκος: Η παραλία με την χρυσαφένια άμμο και τους επιβλητικούς βράχους που την αγκαλιάζουν

- Advertisement -

Η παραλία Ζόρκος στην Άνδρο είναι μια από τις πιο όμορφες και μεγαλύτερες παραλίες του νησιού. Η χρυσαφένια άμμος του, οι επιβλητικοί βράχοι που το αγκαλιάζουν και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά του προσδίδουν μια εξωτική και απαράμιλλη ομορφιά. Η παραλία Ζόρκος βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, πάνω από το Γαύριο, μετά το Βαρύδι.  
Η παραλία Ζόρκος απέχει 17 χλμ από το λιμάνι του Γαυρίου, 24 χλμ από το κέντρο του Μπατσίου και 49 χλμ από τη Χώρα της Άνδρου. Η πρόσβαση στην παραλία είναι σχετικά βατή. Το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι ασφαλτοστρωμένο και στα τελευταία χιλιόμετρα υπάρχει χωματόδρομος.  
Θεωρείται απόλυτος προορισμός για κάθε επισκέπτη του νησιού. Αφενός, ο Ζόρκος είναι κατάλληλος για όποιον χρειάζεται μια ήρεμη και γαλήνια μέρα στη θάλασσα, γιατί το σχήμα και το μέγεθός του τον βοηθούν να παραμένει πάντα ήσυχο όσο κόσμο κι αν φιλοξενεί.
Από την άλλη, φυσικά, η παραλία του Ζόρκού είναι ιδανική και για όποιον θέλει μια αξέχαστη και περιπετειώδη μέρα μέσα στο νερό. Τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά του μαγεύουν τους λάτρεις του ψαρέματος και του snorkeling και τους δίνουν μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε την όπως την κατέγραψε το drone του καναλιού Point Of View :

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή DRONE για όλες τις κατηγορίες (Α1-Α2-Α3) με 49 ΕΥΡΩ από την DRONE SOLUTIONS
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://www.dronesolutionsacademy.gr/
Τηλ Επικοινωνίας :6908568420 και 210 2851627-8
Email:academy@dronesolutions.gr
Ποσειδώνος 2 – Μεταμόρφωση Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ