Η αγορά των Drones δίνει ραντεβού στο συνέδριο «Drones: Τhe 3D environment!»

- Advertisement -

Οι λάτρεις των UAV έχουν ένα νέο -και πολύ σημαντικό- ραντεβού με τη βιομηχανία των drones! Και αυτό γιατί την 1η & 2 Φεβρουαρίου 2023, η Smartpress διοργανώνει το virtual event «The Rise of Drones: The 3D environment»!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται -εντελώς δωρεάν- από εδώ, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες μέσω του dronespro.gr.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή που οργανισμοί όλων των μεγεθών έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται την τεχνολογία των UAV. Εκείνοι που πρωτοστατούν, έχουν ήδη ξεκλειδώσει σημαντικά οφέλη που μεταμορφώνουν τη λειτουργία τους: αυξάνουν την ασφάλεια και μειώνουν τον κίνδυνο στις εργασίες τους, χαμηλώνουν το κόστος και δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 
Η βιομηχανία των drones έχει ήδη κάνει σπουδαία βήματα στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις και είμαστε ακόμη στην αρχή. The sky is the limit!

Τι θα δούμε, όμως, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ψηφιακού event;

Θα ενημερωθούμε για τις τάσεις και τις τεχνολογίες που κυριαρχούν σήμερα, αλλά και για εκείνες που θα προκύψουν στο μέλλον. 
Θα μάθουμε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν, αλλά και για το πώς μια εταιρεία μπορεί να προετοιμαστεί, να προβλέψει και να επωφεληθεί από τα drones, μέσα σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον. Θα δούμε όλες τις εξελίξεις και θα ανακαλύψουμε μαζί εάν το Drones Transformation είναι το ίδιο σημαντικό όσο το Digital Transformation!

Αξίζει, εδώ, να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η παγκόσμια Β2Β αγορά των drones θα έχει έσοδα 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2028
Και όσο τα UAV εξελίσσονται, ο κλάδος πρέπει να επικεντρώσει τη στρατηγική του «στήνοντας» την υπόλοιπη υποδομή που θα χρειαστεί, τα σημεία επαφής των τεχνολογιών, τη διαχείριση του εναέριου χώρου και όλα όσα κάνουν πραγματικότητα τη μετάβαση στις τρεις διαστάσεις του χώρου (3D). Για αυτόν τον λόγο, σημαντικά θέματα, όπως η τυποποίηση, το UTM και το Metaverse, θα βρεθούν στην ατζέντα των συζητήσεων του «The Rise of Drones: Τhe3D environment».

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης της αγοράς των drones, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί γύρω από τις σύγχρονες εφαρμογές και καινοτομίες Business2 Business (B2B) των drones σε κάθε τομέα της αγοράς! Η επιτυχία απαιτεί καινοτομία, επιμονή και τολμηρά βήματα από τις επιχειρήσεις, μέσα από μια σαφή κατανόηση του ότι τα drones δεν θα είναι απλώς σε θέση να βοηθήσουν, αλλά να μεταμορφώσουν σημαντικά τις διαδικασίες, τις δραστηριότητές και την εξέλιξή τους. Το δίλημμα «Disrupt orDie» δεν θα αργήσει να έρθει για όσους αδιαφορήσουν. Και ίσως να είναι αργά…

Το «παρών» θα δώσουν ειδικοί του κλάδου, ρυθμιστικοί φορείς, εκπαιδευτές, θεσμικοί, αλλά και εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε καθετοποιημένες αγορές (verticals)! Μην χάσετε την ευκαιρία, πραγματοποιήστε τώρα, εντελώς δωρεάν, την εγγραφή σας, μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις μέσω του dronespro.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ