Η απόλυτη λύση μετά την καταστροφή: Dji Mavic 3 Enterprise

- Advertisement -

Όταν χτυπάει η καταστροφή, μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να αναλύσουμε τα δεδομένα από ψηλά με ένα drone.

Η Toyohashi Drone Squadron, Red Goblins, μια ομάδα απόκρισης έκτακτης ανάγκης με drone που εδρεύει στην πόλη Toyohashi της Ιαπωνίας, παρείχε λεπτομερή εικόνα για το πώς το DJI Mavic 3 Enterprise παίζει αναπόσπαστο ρόλο στις επιχειρήσεις απόκρισης έκτακτης ανάγκης.

Μαζί με το Toyohashi Industrial Human Resource Development Center, η ομάδα εργάστηκε για να εκτελέσουν κοινές ασκήσεις καταστροφής, χρησιμοποιώντας το Mavic 3 Thermal.

Μαζί με το λογισμικό χαρτογράφησης και μοντελοποίησης, DJI Terra, πραγματοποίησαν επιτόπιες μετρήσεις καταστροφών από κατολισθήσεις, αυξάνοντας σημαντικά τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των δραστηριοτήτων τους για αντιμετώπιση καταστροφών.

Δείτε το βίντεο:

Βρείτε τα Dji Mavic 3 Enterprise καθώς και άλλα επαγγελματικά drone της Dji (και με θερμική κάμερα υψηλής ανάλυσης) κατάλληλα για έρευνα – διάσωση – επιθεώρηση και πολλών άλλων εφαρμογών στην JGC 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ: https://www.jgc.gr/index.php/el/products/photogrammetry-drones/drones/dji-enterprise

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ