Η διάβρωση “κατατρώει” περιουσίες και στη Λακκόπετρα (φωτο + video)

- Advertisement -

Το πρόβλημα της διάβρωσης στο μήκος όλης της ακτογραμμής της Δυτικής Αχαΐας είναι γνωστό εδώ και χρόνια, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπισή του.

Λίγες ημέρες πριν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την “εξαφάνιση” ολόκληρου οικοπέδου στα Νιφορέικα, το οποίο χάθηκε στη θάλασσα. Αντίστοιχες εικόνες με περιουσίες να καταστρέφονται και να χάνονται καταγράφονται σε όλες σχεδόν τις παραλιακές κοινότητες του Δήμου, όπως στη Λακκόπετρα, όπου η θάλασσα έχει “εξαφανίσει” τις παραλίες και έχει φθάσει στις μάντρες σπιτιών.

Οι φωτογραφίες και το video του Βασίλη Μαυρομύτη, μαρτυρούν για ακόμη μία φορά το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο αν και όλοι αναγνωρίζουν κανείς δεν κάνει κάτι για να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικότητα πριν είναι αργά.

Πηγή :https://westcity.gr/2022/05/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b2%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ