Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κασσάνδρας προμηθεύτηκε με Dji Matrice 300 RTK απο την GeoSense

- Advertisement -

Την πολιτική προστασία του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής προμήθευσε η GeoSense με την κορυφαία εμπορική πλατφόρμα drone της DJI, Matrice 300 RTK, εξοπλισμό απαραίτητο για τις ανάγκες έρευνας, διάσωσης και πολιτικής προστασίας του δήμου.  

Το Matrice 300 RTK διαθέτει αυτονομία πτήσης έως 55 λεπτά, υποστήριξη Directional Sensing & Positioning 6 για αποφυγή εμποδίων που είναι σε απόσταση μέχρι 40 μέτρα και υποστηρίζει μεταφορά έως και 3 καμερών ταυτόχρονα. 

To drone είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP45 και μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -20°C μέχρι 50°C, ενώ διαθέτει τεχνολογία Anti-Collision Beacon για να φαίνεται σε χαμηλό φωτισμό, αλλά και τεχνολογία AirSense (ADS-B) για να ειδοποιούνται πιλότοι παρακείμενων αεροσκαφών για την παρουσία του.

Επιπλέον υποστηρίζει μετάδοση βίντεο τριπλού καναλιού 1080p έως 15 χιλιόμετρα χάρη σε 2,4GHz και 5,8GHz, ενώ ο χειρισμός του μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα από δύο χειριστές.

Συνοδεύεται από την τελευταίας γενιάς κάμερα H20T που φέρει κάμερες RGB + Thermal με δυνατότητες zoom έως 200x αλλά και rangefinder!     

Μάθετε περισσότερα για το Dji Matrice 300 RTK εδώ: http://www.geosense.gr/matrice-300-rtk.html 

www.geosense.gr 

Τηλ Επικοινωνίας : 2310 953353,350    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ