Η πτώση του γίγαντα : το παλιό εργοστάσιο κεραμοποιίας στο Αγρίνιο

- Advertisement -

Κουφάρια έχουν απομείνει απο το κλείσιμο βιομηχανικών μονάδων που έσφυζαν κάποτε από ζωή απασχολώντας εκατοντάδες εργαζόμενους και συνεισφέροντας ζωτικά στην τοπική οικονομία.
Εργοστάσια που έκλεισαν λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω του υπερδανεισμού στις τράπεζες, λόγω κακοδιαχείρισης, αλλά κυρίως λόγω του έντονου ανταγωνισμού από το εξωτερικό (φτηνά εργατικά χέρια στη Βαλκανική για τις επιχειρήσεις εντάσεως εργασίας) , σε ότι αφορά για παράδειγμα την κεραμοποιια και σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω μαξιμαλισμού στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις.
Η κρίση έδωσε το τελειωτικό χτύπημα σε κλάδους που σχετίζονται με κατασκευές, κατοικία, μέταλλο και οικοδομικά υλικά αλλά η αποβιομηχάνιση είχε σημαντικούς σταθμούς τις τελευταίες τρεις δεκαετίες στην περιοχή.
Και έρχεται το τρίτο μεγάλο κύμα με την οικονομική κρίση και την ύφεση στη χώρα από το 2008 και εντεύθεν που “γονάτισε” στην κυριολεξία κραταιές κάποτε τοπικές βιομηχανίες και ιδιαίτερα εκείνες που ασχολούνταν με κατασκευές και την οικοδομή. Μία από αυτές και ήταν και η Κεραμοποιια Κατσίκης στην περιοχή του Αγρινίου .

Δείτε το όπως το κατέγραψε με το drone του ο Βαγγέλης Τσάκαλος :

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή DRONE για όλες τις κατηγορίες (Α1-Α2-Α3) με 49 ΕΥΡΩ από την DRONE SOLUTIONS
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://www.dronesolutionsacademy.gr/
Τηλ Επικοινωνίας :6908568420 και 210 2851627-8
Email:academy@dronesolutions.gr
Ποσειδώνος 2 – Μεταμόρφωση Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ