Η GeoSense συμμετέχει στην διεθνή έκθεση BEYOND

- Advertisement -

Στη Διεθνή Έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας – BEYOND θα βρίσκεται η GeoSense, 24-26 Μαϊου 2023, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις γεωργίας ακριβείας.  

Επισκεφθείτε την :

Στο Περίπτερο 13, Stand D05, του eMTCluster  στα πλαίσια της συμμετοχής της στον μοναδικό Συνεργατικό Σχηματισμό  Καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, eMTCluster. Στο περίπτερο του eMTCluster, η GeoSense θα παρουσιάσει τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις γεωργίας ακριβείας, έχοντας αναλάβει την δημιουργία συστήματος συγκέντρωσης πρωτογενών δεδομένων με την χρήση συστημάτων μη-επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drone as-a Service), παρέχοντας στοιχεία φωογραμμετρίας-τηλεσκόπησης, επιθεώρησης γεωργικών/ κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και αποτίμησης φυσικών καταστροφών, στην Τεχνολογική Ενότητα eMTAgro του eMTCluster. 

Στο Περίπτερο 15, Stand C18, του Smart Agro Hub ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του πρωτοποριακού στην ελληνική γεωργία κέντρου ικανοτήτων στον τομέα της ευφυούς γεωργίας Smart Agro Hub. Στο περίπτερο του Smart Agro Hub, η GeoSense θα δώσει το παρόν, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στη μετάβαση της ελληνικής γεωργίας στη νέα ψηφιακή εποχή και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στο χώρο της αγροδιατροφής και της αγροκαλλιέργειας.

Η ομάδα της GeoSense σας περιμένει όλους !!!

Contact GeoSense: http://www.geosense.gr/contact.html

www.geosense.gr

Τηλ Επικοινωνίας : 2310 953.353, 350

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ