Η JGC συμμετέχει και σας προσκαλεί στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

- Advertisement -

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η εταιρία JGC σας προσκαλεί  στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο διάστημα από 03.06.2024 έως 07.06.2024.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς στον τομέα της ναυτιλίας και η JGC θα παρευρίσκεται εκεί ως επίσημη αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα της Flyability  που είναι ο κατασκευαστικός οίκος του Drone Elios 3 και του UT Payload. 

Το Drone Elios 3 και το UT Payload θα βρίσκονται στο περίπτερό της JGC το 1.445, ώστε να μπορέσετε να δείτε από κοντά πως η χρήση drone με αισθητήρα μετασχηματίζουν τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επιθεωρήσεις, καθιστώντας τις διαδικασίες ταχύτερες, ακριβέστερες και ασφαλέστερες από οτιδήποτε γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Το Elios 3 drone φέρει αισθητήρα UT παράλληλα με LiDAR 3D σαρωτή, επιτρέποντας ακριβή εντοπισμό των μετρήσεων επί ενός ψηφιακού δίδυμου του στοιχείου που επιθεωρείται απομακρυσμένα, σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη δεδομένων.

Η ομάδα της JGC ανυπομονεί να σας δει εκεί!

Τηλ.Επικοινωνίας: 2108023917– Email: info@jgc.gr
Website: https://www.jgc.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ