Η “REALITY VISION” παρουσιάζει τη 2η έκδοση της DRONE TECH EXPO

- Advertisement -

Και αυτή τη φορά, παρουσιάζουμε εταιρείες από όλη τη Σαουδική Αραβία που αναζητούν να αγοράσουν και να επωφεληθούν από τα drones και τις υπηρεσίες τους, σε ένα εύρος βιομηχανικών δραστηριοτήτων.

Το “Drone Tech Expo Saudi Arabia 2021” είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά γεγονότα στον κόσμο. Παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην αυτόνομη αεροπορία και έχει μια πρώτη ματιά στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των UAV, συμπεριλαμβανομένων πολλών μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Αυτή η εκδήλωση έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα για να εκπαιδεύσει και να δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με επιχειρηματίες της βιομηχανίας, άτομα που αναζητούν λύσεις, τεχνικούς εμπειρογνώμονες κ.λπ. σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις της τεχνολογίας που βασίζεται στα Drones.

Το “Drone Tech Expo – Σαουδική Αραβία 2021” θα διαρκέσει 2 ημέρες και θα είναι γεμάτο  γνώση, λύσεις και προβληματισμούς σχετικά με κανονισμούς, χρήση εργαλείων και τεχνολογίας, χρήση στρατηγικών, δεδομένων και ανάλυσης.

Εγγραφείτε για την εκδήλωση: https://www.realityvisionconsulting.com/drone-tech-expo-saudi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ