Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακοί σχηματισμοί στον ουρανό – Ένα μοναδικό σόου από drones (video)

- Advertisement -

Μια διαφορετική παράταση έδωσαν δεκάδες drones στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Μπορεί η επίδειξη του Σαββάτου να ακυρώθηκε λόγω της βροχής αλλά την Κυριακή (8/9), τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας της 88ης ΔΕΘ τα drones επιδόθηκαν σε ένα εντυπωσιακό σόου στην παραλία της πόλης, το οποίο ξεκίνησε στις 21:00. Το Drone Light Show με περίπου 500 drones φώτισε τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να παρακολουθήσει το ιδιαίτερο θέαμα.

Σε μια σύμπραξη του δήμου Θεσσαλονίκης με τη ΔΕΘ Helexpo, τα δεκάδες drones σχημάτισαν μεταξύ άλλων τον αριθμό 88 (καθώς η φετινή είναι η 88η ΔΕΘ), αλλά και τις λέξεις «ΔΕΘ HELEXPO» και «Δήμος Θεσσαλονίκης». Παράλληλα, ο σμήνος των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων σχημάτισε και τη σημαία με τα χρώματα της Γερμανίας, την τιμώμενη χώρα της 88ης ΔΕΘ, αλλά και το λογότυπο της Metlen.

Την ίδια ώρα, δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να παρακολουθήσουν το θέαμα.  Εντυπωσιασμένοι οι θεατές χειροκρότησαν αρκετές φορές -ιδίως όταν τα drones σχημάτισαν ένα αυτοκίνητο και έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος σουτάρει την μπάλα, αλλά και τον πύργο του ΟΤΕ.

«Κάποτε βλέπαμε πυροτεχνήματα με την Διεθνή Έκθεση. Τώρα καλούμε τον κόσμο να σηκώσει το κεφάλι ψηλά. Βγείτε στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα και κοιτάξτε ψηλά. Θα παρακολουθήσετε μία φαντασμαγορική παράσταση στον αέρα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης. «Με το show αυτό δεν θα έχουμε κρότους, όποτε δεν θα τρομάξουν τα κατοικίδια ζώα», τόνισε ακόμη.

Δείτε video:

Πηγή: Voria.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ DRONE SHOW ΓΙΑ ΤΟ EVENT ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ TΗΛΕΦΩΝΟ 6948880434

FOR MORE: https://www.makdrone.gr/drone-show

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ