ΙΝΟ: To νέο σχέδιο του διεθνούς φήμης street artist σε τοίχο της Αθήνας

- Advertisement -

Ο ΙΝΟ είναι ο εικαστικός καλλιτέχνης από την Ελλάδα του οποίου τα έργα κοσμούν τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και είναι παγκοσμίως γνωστός για τις μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες του. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και είναι παγκοσμίως γνωστός για τις μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες του.

Οι τεραστίων διαστάσεων τοιχογραφίες του είναι κυρίως ασπρόμαυρες και στολίζουν πολλά σημεία του κόσμου, όπως την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, τη Νέα Υόρκη, το Miami, τη Βραζιλία, την Ισπανία, την Ουκρανία, και άλλα (κάνε click να δεις μερικά σχέδιά του εδώ).
Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook, δείχνει όλη την διαδικασία που ακολουθεί ο καλλιτέχνης για να ολοκληρώσει το πορτρέτο ενός μικρού κοριτσιού που κοιτάζει έναν άνδρα.

Ο Constantino Mass έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να περιηγηθεί στο πρόσφατο δημιούργημα του ταλαντούχου καλλιτέχνη, με πλάνα από drone που δείχνουν τον ΙΝΟ να κρέμεται με ένα σχοινί από την κορυφή του κτηρίου ενώ σχεδιάζει και στη συνέχεια χρωματίζει το έργο του.

Δείτε το βίντεο :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ