Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: «Έφιππη αστυνομία, drone και κανόνια νερού» αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης του Βελγίου

- Advertisement -

Νέα τοποθέτηση από τον δήμαρχο του Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φο, ενόψει του αγώνα της ομάδας της πόλης με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Conference League(22:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 2).

O δήμαρχος της πόλης, Ντιρκ Ντε Φο, ανέλυσε το πλάνο της αστυνομίας για τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα των Θεσσαλονικέων στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, τονίζοντας πως γνωρίζει τη φήμη τους! Παράλληλα, έκανε αναφορά για παρουσία έφιππη αστυνομία και drone, ενώ τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις Αρχές του Μπριζ, για να κυλήσουν όλα με ασφάλεια.

“Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά”, ανέφερε σε βελγική ιστοσελίδα και πρόσθεσε για τα μέτρα ασφαλείας:

“Παρ’ όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο ‘t Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ”.

Τέλος, ανέφερε: “Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες”.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες, ο δήμαρχος του Μπριζ είχε υποστηρίξει ότι όποιος φίλος του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί στην πόλη χωρίς εισιτήριο, θα συλλαμβάνεται!

Πηγή: Newest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ