Λειψία Γερμανίας:  Η πόλη που ο Έλληνας γιατρός Dr Dimas εξέλιξε τις κρέμες προσώπου απο τις οποίες 4 συστατικά τους κέρδισαν βραβείο Νόμπελ

- Advertisement -

Η Λειψία είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Γερμανίας, ενώ πρόσφατα έγινε και ευρέως γνωστή, χάρη στις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι και η πόλη όπου ζουν και μεγαλουργούν ομογενείς μας, όπως ο γιατρός Χρήστος Δήμας, ο οποίος ανέπτυξε μια κρέμα προσώπου που κάνει… θραύση.

Ποιος είναι ο Χρήστος Δήμας

Ο Χρήστος Δήµας είναι χειρουργός ορθοπαιδικός µε ειδικότητα στην αισθητική ιατρική και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λειψία (Dimas Advanced Aesthetic Center). Μέσω της καθηµερινής επαφής µε τους ασθενείς του γνώρισε τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν µε το δέρµα τους. Τα παράπονα τους ήταν το ερέθισµα για τον Χρήστο να ασχοληθεί εντατικά µε την εύρεση µιας λύσης.

Σε συνεργασία µε επαγγελµατίες φαρµακοποιούς, η έρευνα εστιάστηκε σε µια λύση που να προσεγγίζει ολιστικά την φροντίδα του δέρµατος και να µην περιορίζεται σε µεµονωµένα δερµατικά προβλήµατα.

Αυτό οδήγησε στη δηµιουργία µιας σειράς καινοτόµων προϊόντων που αποτελούν µια ολοκληρωµένη λύση βασισµένη στα πιο σύγχρονα επιστηµονικά ευρήµατα!

Οι κρέμες του έρχονται και στην Ελλάδα και μπορείτε εύκολα να τις αποκτήσετε.

Γνωρίστε περισσότερα εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ