ΜΑΖΙ με το Drone για τη ΖΩΗ!

- Advertisement -

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 26 Μαΐου η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης «1ο Pink Together – ΜΑΖΙ για την ελπίδα!», τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. 

Αυτή τη γιορτή της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης κλήθηκε να υποστηρίξει εναέρια, ο Στέφανος Ματσουκαλίδης, (Certified Drone Operator), ο οποίος με συνέπεια τα τελευταία χρόνια αποτυπώνει το δικό του όραμα για φυγή από την εσωστρέφεια των καιρών και άνοιγμα σε έναν κόσμο όπου το ΜΑΖΙ έχει μεγαλύτερη αξία από το χώρια. 

Τα πανοραμικά πλάνα που με επιδεξιότητα και καλλιτεχνικό χειρισμό μας χάρισε με τη χρήση Drone μαρτυρούν την αθρόα προσέλευση του κόσμου, προσφέροντας ένα ισχυρό κίνητρο για συμμετοχή σε επόμενη εκδήλωση σε όσα άτομα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, αλλά ένιωσαν ότι αποτελούν μέρος της δράσης μέσα από τις μαγευτικές εικόνες του Drone, που αναδεικνύεται το πλέον κατάλληλο μέσο για προβολή κι ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών.  

Δείτε το βίντεο:

Ο Στέφανος Ματσουκαλίδης είναι επαγγελματίας χειριστής drone με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον χώρο της εναέριας κινηματογράφησης, φωτογράφησης και επεξεργασίας βίντεο. Διαφημιστικά βίντεο ξενοδοχείων, τουριστικά βίντεο, video συναυλιών και εκδηλώσεων, είναι μερικές από τις δραστηριότητες του.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ: https://matsoukalidis.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ