Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ο Στέφανος Ματσουκαλίδης, μας δίνει τον απόηχο των συναυλιών από τις “Βραδιές πολιτισμού της Βίλας Αλλατίνη”, από ψηλά!

- Advertisement -

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά τις «Βραδιές πολιτισμού της Βίλας Αλλατίνη», εκτάκτως στη Μονή Λαζαριστών.  

Παρασκευή 26 Μαΐου 

«Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ»

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Καζαντζής με αφορμή τον δίσκο τους «Αινίγματα», ενώνουν τα τραγούδια τους σε μία συναυλία. Μαζί τους η Νάνα Μπινοπούλου και η Ναντίνα Κυριαζή. Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δύο δημιουργών όπου «τα Σμυρνέικα τραγούδια» μπλέκουν αρμονικά με τις «Μέλισσες», ο «Χειμωνανθός» με τα «Καράβια χιώτικα» και το «Ν’ αγαπάς» με το «Ήτανε αέρας» και τους «Δείκτες».

Δείτε φωτό:

Σάββατο 27 Μαΐου

«ONIRAMA»

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, μετρούν πάνω από 23χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή. Με βασικό συστατικό τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες τους και την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, μετατρέπουν κάθε τους εμφάνιση σε γιορτή. Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, αποδεικνύουν πως αυτό που χρειαζόμαστε είναι τα εκρηκτικά live και οι δυναμικές βραδιές με όμορφα τραγούδια!

Δείτε φωτό:

Κυριακή 28 Μαΐου 

«Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΥΚΙΑΝΕ»

Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Με Μανώλη Φάμελλο, Δώρο Δημοσθένους και Μαρία Κηλαηδόνη

Μια πολύχρωμη παρέα μουσικών βάζει πλώρη και αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας τα ίχνη του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη! Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών του Λουκιανού, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων.

Δείτε φωτό:

Ο Στέφανος Ματσουκαλίδης είναι επαγγελματίας χειριστής drone με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον χώρο της εναέριας κινηματογράφησης, φωτογράφησης και επεξεργασίας βίντεο. Διαφημιστικά βίντεο ξενοδοχείων, τουριστικά βίντεο, video συναυλιών και εκδηλώσεων, είναι μερικές από τις δραστηριότητες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε: https://matsoukalidis.gr/

Instagram: @stefanosmatsoukalidis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ