Οι γνωστές εκθέσεις INDELEX & SECUREXPO επιστρέφουν δυναμικά στις 20 & 21 Απριλίου 2024

- Advertisement -

Οι γνωστές εκθέσεις INDELEX & SECUREXPO επιστρέφουν δυναμικά στις 20 & 21 Απριλίου 2024.

Τόσο η INDELEX η οποία ξεκίνησε το 2002, όσο και η SECUREXPO που ξεκίνησε το 2014, έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 12 πετυχημένες διοργανώσεις, με χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Η 13η διοργάνωση του 2024 με τον συνδυαστικό τίτλο INSEC (INdelex-SECurexpo) επιστρέφει περισσότεροδιευρυμένη και με μεγαλύτερη δυναμική.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, που διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης και είναι εξαιρετικά προσβάσιμο για όλους τους επισκέπτες καθώς πολύ κοντά σε απόσταση 350μ. βρίσκεται σταθμός ΜΕΤΡΟ.

Η Πανελλήνια έκθεση INSEC απευθύνεται στους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα  (Εγκαταστάτες, Μεταπωλητές, Integrators, Μηχανικούς, κλπ.) που εμπλέκονται σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την ιδέα μέχρι το έργο, από την κατασκευή έως τη συντήρηση, από μεμονωμένες εγκαταστάσεις έως ολοκληρωμένα συστήματα και προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσουν σε ένα μέρος συγκεντρωμένους, τους κατασκευαστές και διανομείς από τις παρακάτω κατηγορίες:

• ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

• ΟΙΚΙΑΚΟΣ & ΚΤΙΡΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

• ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

• ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

• ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΔΙΚΤΥΑ

• ΥΛΙΚΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Η INSEC δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την διεύρυνση ποσοτικά και ποιοτικά του δυνητικού κοινού επισκεπτών και την καθιστά το σημαντικότερο γεγονός για τους τομείς των Συστημάτων Ασφαλείας, Ελέγχου, Αυτοματισμού & Επικοινωνίας.

Περισσότερες Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://insec.gr/el/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ