Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εβδομαδιαίο Demo, με το Leica Pegasus TRK απο την Metrica

- Advertisement -

Η  Metrica ευχαριστεί  θερμά όλους όσοι συμμετείχαν, και ιδιαίτερα τον Antonio Mendes – Mobile Mapping Solutions Manager – EMEA | Leica Geosystems AG, που ήταν ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής της. Επίσης, ευχαριστεί την εξαιρετική ομάδα της για την άριστη οργάνωση και διεξαγωγή των demo. 

Το Leica Pegasus TRK βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στον τομέα της κινητής χαρτογράφησης. Με την ενσωμάτωση προηγμένων αισθητήρων και λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας, το σύστημα αυτό επιτρέπει την ακριβή και αποδοτική συλλογή γεωχωρικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, ανεξαρτήτως συνθηκών. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές για εφαρμογές σε πολλούς κλάδους. 

Η ομάδα της Metrica είναι ενθουσιασμένη για τις δυνατότητες που φέρνει το Pegasus TRK και ανυπομονει να το χρησιμοποιήσει για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο χαρτογραφούμε τον κόσμο γύρω μας!

Ζητήστε απο την ομάδα της Metrica data sheet για να δείτε τις δυνατότητες του TRK και καλέστε την στο 2102815440 για περισσότερες πληροφορίες 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ