Ομιλία της GeoSense στο Drones Meetup Event του ομίλου ΟΤΕ

- Advertisement -

Στο Drones Meet Up του Ομίλου ΟΤΕ ήταν προσκεκλημένος και απηύθυνε ομιλία ο CTO της GeoSense, κ. Βασίλης Πολύχρονος στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του IT Innovation Center για την προώθηση της καινοτομίας μέσα στον Όμιλο ΟΤΕ. 

Το Drones Meetup Event είχε στόχο τη συζήτηση των δυνατοτήτων και των προκλήσεων της  τεχνολογίας των Drones & AI, ενώ ο κ. Πολύχρονος κατέθεσε τα δικά του insights για την εμπορική εκμετάλλευση των drones, την επανάσταση που φέρνουν σε διάφορους κλάδους αλλά και τα ζητήματα ασφαλείας που προκύπτουν, insights που προέρχονται από την 20ετή εμπειρία της GeoSense, όντας η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισήγαγε την τεχνολογία των ΣμηΕΑ στην Ελλάδα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και συμμετέχοντες από πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, startups και επιχειρήσεις από Ελλάδα, Ισραήλ, ΗΠΑ και Σουηδία. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Head of IT Innovation Center at OTE Group of Companies (HTO), για την τιμητική πρόσκληση. 

Contact GeoSense: http://www.geosense.gr/contact.html

www.geosense.gr

Τηλ Επικοινωνίας : 2310 953.353, 350

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ