Ονειρικό ταξίδι πάνω από το Πουκέτ!

- Advertisement -

H Drone Photography μας ταξιδεύει σε μια ονειρική εναέρια διαδρομή πάνω από το Πουκέτ!

Δείτε το βίντεο:

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί:

Το Πουκέτ παλαιότερα γνωστό ως Ταλάνγκ (Thalang), και σε δυτικές πηγές και ως Junk Ceylon (μια παραφθορά του μαλαισιανού Tanjung Salang, δηλ. “Ακρωτήρι Salang”) είναι μια από τις νότιες επαρχίες (changwat) της Ταϊλάνδης. Γειτονικές επαρχίες είναι βόρεια η επαρχία Πανγκ Νγκα (Phang Nga) και ανατολικά η επαρχία Κράμπι, αλλά δεδομένου ότι το Πουκέτ είναι νησί δεν έχει χερσαία σύνορα. Το Πουκέτ, που το μέγεθός του είναι κάπως μικρότερο από εκείνο της Σιγκαπούρης, αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με δύο γέφυρες.

Βρίσκεται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ταϊλάνδης στη Θάλασσα Ανταμάν. Το Πουκέτ παλαιότερα όφειλε τον πλούτο του στον κασσίτερο και το καουτσούκ και έχει μια πλούσια και συναρπαστική ιστορία. Το νησί βρισκόταν πάνω σε μια από τις σημαντικότερες εμπορικές οδούς ανάμεσα στην Ινδία και την Κίνα και αναφερόταν συχνά στα αρχεία καταγραφής ξένων πλοίων Πορτογάλων, Γάλλων, Ολλανδών και Άγγλων εμπόρων.

Η περιοχή στις μέρες μας αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων της από τον τουρισμό.

Εξοπλισμός: Drone: DJI Mavic 2 Pro Drone Filters: Polar Pro ND Filters Cinematic Version Κινηματογράφηση: Drone-Photography Επεξεργασία – Μοντάζ: Drone-Photography Μουσική: Audiojungle – Cinematic Travel Λογισμικό επεξεργασίας: DaVinci Resolve 17 Υπολογιστής: iMac M1

Περισσότερα για την Drone-Photography μπείτε εδώ: https://www.dtzankatian.com/about

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ