Ο βραβευμένος χειριστής drone Edward Kostakis μας μιλάει για την “τέχνη” του από τη Νέα Υόρκη!

- Advertisement -

Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους αεροκινηματογραφιστές. Ο Edward Kostakis, ελληνικής καταγωγής, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, όπου έχει την ευκαιρία να πετά και να καταγράφει απίστευτα σκηνικά σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, όσο βέβαια και στο «Μεγάλο Μήλο», όπου οι ουρανοξύστες δημιουργούν ένα απαράμιλλής ομορφιάς σκηνικό.

Πρόσφατα, δε, έλαβε ακόμα ένα διεθνές βραβείο, αυτή τη φορά για τον τρόπο που κατέγραψε την άδεια πόλη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τον συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της μεγάλης εκδήλωσης της Ομογένειας «Sail to Freedom», που πραγματοποιήθηκε στη θάλασσα της Νέας Υόρκης, για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Επρόκειτο για μια πλωτή παρέλαση από σκάφη με ελληνικές σημαίες, που κατέληξε στο Άγαλμα της Ελευθερίας, όπου τιμήθηκαν οι πρόγονοί μας και ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι της Ελλάδας και των ΗΠΑ. 

Η πρόκληση ήταν μεγάλη, καθώς η εκδήλωση μεταδόθηκε παγκοσμίως ζωντανά, ενώ ο Edward Kostakis και η ομάδα του έπρεπε πάντα να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, μεταδίδοντας όσα συμβαίνουν εναέρια πάνω και γύρω από τα καράβια!

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο idrones.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ