Ο Στέφανος Ματσουκαλίδης (MTSKLDS Aerial Video) συναντά τους BBQ Lovers από ψηλά για καλό σκοπό!

- Advertisement -

Δείτε το βίντεο:

Την αγάπη τους για το ψήσιμο αξιοποίησαν για καλό σκοπό μέλη της ομάδας BBQ Lovers στο Facebook και εθελοντές, οι οποίοι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν την πρώτη διοργάνωση «Ψήνουμε για τα παιδιά». Με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών και χορηγών από όλη την Ελλάδα, έψησαν, διασκέδασαν με τα παιδιά, μοίρασαν δωράκια αλλά και χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. «Είναι μια προσπάθεια να αναδείξουμε τη δράση του Χωριού SOS, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς και γέλιου», δηλώνουν οι διοργανωτές, προσθέτοντας «ψήσαμε και… μύρισε ο τόπος αγάπη και χαμόγελα».

Μάλιστα προς μεγάλη έκπληξη όλων, ένας από τους χορηγούς, ένα γνωστό κρεοπωλείο των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες σε κρέατα ενός ολόκληρου χρόνου, για όλο το χωριό. Τα μέλη της ομάδας BBQ Lovers απόλαυσαν τόσο την διοργάνωση που πιστεύουν ότι ήταν η πρώτη από πολλές που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε, όπως λένε, δεν είναι τυχαίο το μότο της ομάδας: “Η καλύτερη μαρινάδα είναι η καλή παρέα”! Η ομάδα BBQ Lovers του Facebook δημιουργήθηκε από δύο φίλους από τη Θεσσαλονίκη που θέλησαν να μοιραστούν την αγάπη τους για το ψήσιμο. Πολύ γρήγορα, με την βοήθεια του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου, η παρέα μεγάλωσε και η ομάδα μετατράπηκε στο περιβάλλον, όπου καθημερινά, σε ένα υπέροχο κλίμα, έρχονται σε επαφή επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του ψησίματος, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την αγαπημένη τους ενασχόληση.

Το χιούμορ, τα εκατοντάδες memes και videos, οι διαγωνισμοί και τα πολλά δώρα (12 κληρώσεις & 42 τυχεροί) οδήγησαν στη σύσταση μιας κοινότητας που πλέον αριθμεί περισσότερα από 12.500 μέλη. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποιον αγαπά και θέλει να μοιραστεί την αγάπη του για το ψήσιμο

Ο Στέφανος Ματσουκαλίδης (MTSKLDS Aerial Video) ο οποίος πέταξε το drone για καλό σκοπό ήταν επίσης και χορηγός του event.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Στέφανο Ματσουκαλίδη μπείτε εδώ.

Δείτε φωτό απο το event :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ