Παγκόσμιο ρεκόρ στην Κίνα: 3.281 drones στον αέρα

- Advertisement -

Σε μια προσπάθεια να γιορτάσει την άφιξη της μάρκας στην Κίνα, η Hyundai Genesis στις 29 Μαρτίου χρησιμοποίησε 3.281 drone για να δημιουργήσει το λογότυπό της στον ουρανό της Σαγκάης.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για «τα πιο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) ταυτόχρονα». Ένα βίντεο στο YouTube έδειξε επίσης μια εικόνα του σχηματισμού του λογότυπου Genesis.

Στη σχετική λεζάντα η Hyundai Genesis αναφέρει: «Πάνω από 3.000 drones ενώνονται για να δημιουργήσουν το ξεχωριστό έμβλημά μας. Απόδειξη ότι τολμούμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά».

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ της Genesis έχει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Την τεχνολογία έξυπνου ελέγχου Shenzhen Damoda. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η εταιρεία πέταξε 3.051 drones, τα οποία με τη σειρά τους έσπασαν ένα ρεκόρ από 2.200 drone drone στη Ρωσία. Η Intel, η οποία είναι γνωστή για τις εκπομπές φωτός με drone, κατέκτησε επίσης το ρεκόρ με 2.066 drone που πετούν πάνω από το Folsom της Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν drones. Όχι μόνο για διαφήμιση αλλά και για άλλους σκοπούς. Ορισμένες εταιρείες το προωθούν ακόμη και παράδοση αγαθών hands-free μέσω drone, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και δεμάτων. Η πρόσφατη εκδήλωση του Genesis δείχνει επίσης πόσο έχουν προχωρήσει οι εκπομπές drone μέσα σε λίγα χρόνια και πώς θα μπορούσαν εύκολα να αυξήσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ εταιρειών που είναι αποφασισμένες να κάνουν ρομποτικές επαναστατικές αλλαγές.

Πηγή: itechnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ