spot_imgspot_img
spot_img

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα υποβρύχια drones ; Ανάλυση των εφαρμογών τους απο την Topomarket

- Advertisement -

Tα υποβρύχια drones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας! Από επιστημονικές εξερευνήσεις, εντοπισμό ναυαγίων, διασώσεις μέχρι υποβρύχιες χαρτογραφήσεις, τα υποθαλάσσια drones προσφέρουν δυνατότητες που δεν είχαμε καν φανταστεί ως τώρα, ενώ αντικαθιστούν και τις πιο σκληρές εργασίες των δυτών.

Η κορυφαία εταιρεία προμήθειας τους, η Topomarket, μας ενημερώνει αναλυτικά :

Επιθεώρηση Ασφαλείας

Μειώστε τον κίνδυνο της τεχνητής κατάδυσης και εξοικονομήστε το κόστος. Με τα υποβρύχια drones μπορείτε να ολοκληρώσετε τις ανάγκες επιθεώρησης οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Επίσης, χάρη στο μικρό μέγεθος τους μπορούν εύκολα να μπουν σε στενούς χώρους για να ολοκληρωθεί η επιθεώρηση. 

Έκτακτη διάσωση

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια και μειώστε το κόστος της παραδοσιακής χειροκίνητης διάσωσης. Οι παραδοσιακές μέθοδοι διάσωσης χρησιμοποιούν γενικά συσκευές μη απεικόνισης, όπως το σόναρ, το οποίο χρειάζεται υψηλό επίπεδο κρίσης για το προσωπικό. Επίσης τα υποβρύχια drones διαθέτουν κάμερα υψηλής ευκρίνειας 4K που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα το υποβρύχιο περιβάλλον.

Υδατοκαλλιέργεια

Τα υποβρύχια drones εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στους ιχθυοκαλλιεργητές. Παρακολουθήστε με ασφάλεια και γρήγορα τη θερμοκρασία του νερού, τα κοπάδια ψαριών, τον εξοπλισμό κλωβών και πρόσδεσης και πολλά άλλα. Ιδανικό για επιθεώρηση διχτυών υδατοκαλλιέργειας.

Επιστημονική Εξερεύνηση

Με ένα πλήρως φορητό και ευέλικτο υποβρύχιο drone, μπορείτε να εξερευνήσετε τον υπέροχο υποβρύχιο κόσμο από την ακτή ή το σκάφος. Εξερευνήστε κοραλλιογενείς υφάλους, λίμνες και πολλά άλλα. Αποκαλύψτε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια!

Ψάρεμα

Ένα υποβρύχιο drone μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε γρήγορα την τοποθεσία ψαρέματος. Προχωρήστε με σιγουριά, γνωρίζοντας την κατανομή, το μέγεθος και το βάθος των ψαριών που βρίσκονται από κάτω, καθώς και τη θερμοκρασία του νερού, το βάθος του νερού και την υποβρύχια τοπογραφία. Κάντε το ψάρεμα μια πραγματικά οπτική εμπειρία!

Υποβρύχια Φωτογραφία για Καταδύσεις

Με τα υποβρύχια drones, μπορείτε να στείλετε το ROV πριν από μια κατάδυση για να ανιχνεύσει άγνωστα νερά, να κρίνει την ποιότητα και τη θερμοκρασία του νερού και να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια για αθλητικές καταδύσεις. Τα καταδυτικά κέντρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά & ευέλικτα ROVs για να εντοπίσουν το τέλειο σημείο κατάδυσης, να τραβήξουν εκπαιδευτικά βίντεο και να παρέχουν στους πελάτες υποβρύχια πλάνα!

Επιθεώρηση καρίνας πλοίων.

Τα ROV είναι ιδανικά εργαλεία για την επιθεώρηση της καρίνας των πλοίων. Είναι κατάλληλα για όλα τα μεγέθη, από μικρά σκάφη αναψυχής έως και μεγάλα φορτηγά πλοία.

Η καθαριότητα της καρίνας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και ο έλεγχος με ένα ROV μπορεί να εξοικονομήσει πολλές χιλιάδες ευρώ σε σχέση με άλλες μεθόδους επιθεώρησης π.χ. δύτες.

Η Chasing έχει ενσωματωμένη ρουτίνα για Hull Inspection στο λογισμικό της και σε συνδυασμό με το Lock Sonar που διατηρεί σταθερή απόσταση από το αντικείμενο ελέγχου, η επιθεώρηση πραγματοποιείται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Βρείτε τα Κορυφαία Υποβρύχια Επαγγελματικά  Drone στην Topo Market 
Για περισσότερες πληροφορίες και για να τα αποκτήσετε μπείτε εδώ:https://www.topomarket.gr/el/

Τηλ Επικοινωνίας : 2114052052

Email : sales@topomarket.gr

Γκινοσάτη 88 – Μεταμόρφωση Αττικής

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ