Σε απόλυτα επιτυχημένους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η έκθεση ISS-Indelex/Securexpo/SmartHome expo

- Advertisement -

Έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας της SECUREXPO και τρία χρόνια της INDELEX-SMARTHOME expo, οι δύο εκθέσεις επέστρεψαν δυναμικά μέσα από την συνδυαστική διοργάνωση ISS, από 15 έως 18 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C

Η διοργάνωση της συνδυαστικής έκθεσης ISS – Indelex/Securexpo/SmartHome expo σηματοδότησε την επανέναρξη των κλαδικών εκθέσεων στη χώρα μας του τομέα των συστημάτων ασφάλειας, κτιριακών αυτοματισμών, τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων, αλλά και του ευρύτερου χώρου των τεχνολογιών με επαγγελματική προσέγγιση και αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία να συναντηθεί συνολικά ο κλάδος και να αναζητήσει συνεργασίες.

Η ISS 2022 κατά γενική ομολογία ήταν μια έκθεση υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα εκθέματα, με εξαιρετικό επίπεδο διοργάνωσης και απόλυτα στοχευμένη προσέλευση επισκεπτών.

Αξίζει να επισημάνουμε τα εξαιρετικής αισθητικής περίπτερα με άρτια δομή, σχεδίαση και κατασκευή των εταιριών που συμμετείχαν ως εκθέτες, που δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα περίπτερα των εκθέσεων του εξωτερικού.

Οφείλουμε να αναδείξουμε τα πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα με προϊόντα, συστήματα και λύσεις που υιοθετούν τεχνολογίες αιχμής και καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις για τα ολοκληρωμένες λύσεις κάθε μεγέθους κλίμακας και αναγκών.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες έδωσαν δυναμικό «παρών» από όλα τα σημεία της Ελλάδας, και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά μετά από καιρό για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, του έξυπνου αυτοματισμού, των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων.

Η διοργανώτρια εταιρία MGMEDIAEXPO ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν ως εκθέτες καθώς και τους χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ