Συνεργασία Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και Dronexperts

- Advertisement -


Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1990 και εδράζεται σε κληροδότημα του Εθνικού Ευεργέτη Παναγή Χαροκόπου.  

Διαθέτει Πανεπιστημιακά Τμήματα και Προγράμματα Σπουδών ιδιαίτερης φυσιογνωμίας στον ελληνικό χώρο, άρτιες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές και υψηλό επίπεδο ερευνητικού έργου και διεθνούς παρουσίας που διασφαλίζουν ποιοτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον για τους φοιτητές του.

Ταυτόχρονα, μεριμνά ιδιαίτερα για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του και την πολύπλευρη σύνδεσή του με την κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα κατετάγη πρώτο, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings 2022.

Η DRONEXPERTS είναι εγκεκριμένη από την ΑΠΑ/EASA ακαδημία Εκπαίδευσης  ΣμηΕΑ με υψηλή εξειδίκευση στην Εκπαίδευση ΣμηΕΑ ! Καθώς έχει εκπαιδεύσει με πρωτοποριακές μεθόδους εκατοντάδες χειριστές ιδιώτες αλλά και κρατικούς λειτουργούς.

Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία προσφέρει συνδυαστικά μέσω της EASA και των πανεπιστημιακών Credits εξειδίκευσης σε τομείς αιχμής όπως   – Εξειδίκευση στην Ασφάλεια και Επιτήρηση (Security Course)  – Εξειδίκευση στην γεωργία ακριβείας.

https://www.dronexprts.net/

ΚΕΔΙΒΙΜ HUA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ