Ταξίδι στην άκρη της γης

- Advertisement -

Ένα φανταστικό ταξίδι, στην άκρη της Γης, στα πιο εχθρικά περιβάλλοντα του πλανήτη…

Όπως περιγράφει ο δημιουργός:

Ένα μέρος που με άλλαξε για πάντα. Η εμπειρία του να είσαι τόσο βόρειος, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να σου διδάξει πολλά πράγματα. Αυτόν τον Αύγουστο πήγαμε σε μια 10ήμερη αποστολή με το Secret Atlas σε ένα μικρό πλοίο για να εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και εχθρικά περιβάλλοντα στον πλανήτη.

Η απόσταση αυτού του τόπου, η ανέγγιχτη φύση, οι ατελείωτοι παγετώνες, η αφθονία της άγριας ζωής και η αίσθηση του να είσαι τόσο μικρός στην απεραντοσύνη όλων είναι αυτό που κάνει αυτό το μέρος τόσο ξεχωριστό, αλλά χρησιμεύει επίσης ως υπενθύμιση της επίδρασής μας τον πλανήτη και τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν οι ενέργειές μας σε αυτό το απομακρυσμένο μέρος και στην άγρια ζωή που εξαρτάται από αυτό.

Το να βρισκόμαστε σε ένα μικρό πλοίο με μόνο 10 άλλους επισκέπτες όχι μόνο μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε μέρη που είναι απρόσιτα διαφορετικά, αλλά και να έχουμε πολύ μικρότερο αντίκτυπο σε ένα τόσο ευαίσθητο περιβαλλοντικά μέρος όπως η Αρκτική. Η απομόνωση από τον πολιτισμό, την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αποστολής, μας επέτρεψε να αποσυνδεθούμε και να επικεντρωθούμε στο να είμαστε πραγματικά παρόντες τη στιγμή και να τη ζήσουμε πλήρως.

Οι μέρες περνούσαν στο κατάστρωμα, ψάχνοντας για άγρια ζωή, γνωριμίες, κάνοντας κρουαζιέρες και πεζοπορία σε απίστευτες περιοχές και απλά εκτιμώντας όλα τα μικρά πράγματα και την παρθένα φύση που σε περιέβαλλε. Είναι περιττό να πω ότι ήταν μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή και ανυπομονώ να επιστρέψω στις πολικές περιοχές!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Secret Atlas που μας έκανε να ζήσουμε μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μας!

Απολαύστε το:

Μάθετε τα μυστικά του drone και αποκτήστε ευρωπαϊκό δίπλωμα χειριστή και πρακτική εκπαίδευση απο την Horizon Drone Academy 
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδω : https://horizondas.com/el/αρχική/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ