Τα ΣμηΕΑ της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών στην έρευνα για τον αγνοούμενο ψαρά στον Αμβρακικό

- Advertisement -

Η δημοτική αστυνομία του δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα η ομάδα ΣΜηΕΑ ταξίδεψε, το πρωί της 1-9-2021 από την Αθήνα, εθελοντικά και μετά από συνεννόηση και συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το γραφείο ΣΜηΕΑ, υπό την εντολή  του κ. διοικητή Γεώργιου Δριτσάκου, με προορισμό το Μενίδι στον Αμβρακικό κόλπο, με σκοπό τη συμβολή στις έρευνες του 29χρονου αγνοούμενου ψαρά.

Διατέθηκαν 2 περιπολικά με 6 άτομα και 2 ΣΜηΕΑ, ενώ κατατέθηκαν σχέδια πτήσης τα οποία εγκρίθηκαν αμέσως. Δυστυχώς ο αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε νεκρός, τυχαία από έναν ψαρά ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή.

Γεγονός είναι ότι τα ΣΜηΕΑ μπαίνουν στη ζωή μας όλο και πιο δυνατά και σε ενεργούς ρόλους, εκεί που πραγματικά τα επίγεια μέσα δεν μπορούν να δώσουν μια καθαρή εικόνα από ψηλά.

Παρά το τραγικό αποτέλεσμα των ερευνών, αξίζουν συγχαρητήρια στη δημοτική αστυνομία Αθηνών και στον προϊστάμενο της ομάδας ΣΜηΕΑ κ. Πουλίκο Δικαιάκο, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης μετάβηκαν στην περιοχή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την ελπίδα να βρεθεί ο νεαρός ψαράς ζωντανός.

Τα συλλυπητήρια απο την ομάδα του idrones, της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στην οικογένεια του νεαρού ψαρά .

Φωτό απο τις έρευνες :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ