Το κρουαζιερόπλοιο “Resilient Lady’’ με την εναέρια ματιά του Φίλιππου Φιλίππου

- Advertisement -

Στο Τουριστικό λιμάνι της Ρόδου αφίχθηκε σήμερα 16-5-23 για πρώτη φορά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady της Virgin Voyages ιδιοκτησίας του εκκεντρικού  Βρετανού κροίσου Richard Branson.

H εταιρεία έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της το λιμάνι της Ρόδου στο πλαίσιο της 8μερης κρουαζιέρας / 7 διανυκτερεύσεις  με Ηome Port από  τον Πειραιά  με προορισμούς τα νησιά της Σαντορίνης, Ρόδου, Μυκόνου και της Αλικαρνασσού στα Μικρασιατικά παράλια.

Η εταιρεία σύμφωνα με το πρόγραμμα https://www.virginvoyages.com/itinerary/europe/athens-greek-isles-cruise που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της ,  η Στιβαρή Κυρία (σε ελεύθερη μετάφραση) θα πλέει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου από τις 8-5-23 μέχρι και και τις αρχές Οκτωβρίου, όπου μετά θα μας κουνήσει μαντήλι και θα κατευθυνθεί δια μέσω Ντουμπάι στα εξωτικά νερά της Αυστραλίας.   

Το πλοίο έχει μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μετρά, χωρητικότητα 2700 επιβατών σε περίπου 1400 καμπίνες και 1150 άτομα πλήρωμα.  Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Fincantieri στο Sestri Ponente της Γένοβας στην Ιταλία. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πλεύσει είναι οι 22 κόμβοι.

Εντυπωσιάζουν οι κόκκινες αιώρες στα μπαλκόνια των καμπίνων του πλοίου το οποίο αναπτύσσεται  σε 17 καταστρώματα, ο δε αριθμός  των καταστρωμάτων με καμπίνες επιβατών είναι 9 και το 86% αυτών είναι με μπαλκόνια. Οι επιβάτες  του μπορούν γευτούν ένα γαστρονομικό ταξίδι στα 21 εστιατόρια με σεφ με αστέρι Michelin πίσω από πολλά από τα μενού, να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα από τα 17 Bar -Lounge και να διασκεδάσουν – χαλαρώσουν σε ένα από τους 11 χώρους ψυχαγωγίας – χαλάρωσης (θέατρο, σινεμά, ζωντανή μουσική, training club κ.α.).

Όλα τα πλοία της Virgin Voyages, συμπεριλαμβανομένου του Resilient Lady είναι «Adult by Design». Οι επιβάτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να ταξιδέψουν με το κρουαζιερόπλοιο.

Επειδή θα με ρωτήσετε για τις τιμούλες… αυτές είναι ανά καμπίνα (2 άτομα) διαμορφώνονται ανάλογα με το προορισμό και την ζήτηση κάτι δλδ σαν χρηματιστήριο, το πρωί που κοιτούσα τις τιμές για την κρουαζιέρα  “Greek Island Glow • 7 nights” ήταν στις 1990€ ενώ τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το απόγευμα έχουν  ανεβεί στις 2510€, εναλλακτικά για τους έχοντες υπάρχουν και οι πολυτελέστατες σουίτες από 10.220€ μέχρι 18.660€ με την προοπτική εάν είσαι τυχερός να συναντήσεις τον ίδιο τον Branson στο Exclusive Richard’s Rooftop.

Δείτε όπως το κατέγραψε με το drone του ο Φίλιππος Φιλίππου :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ