Το νέο βιβλίο της Sarah E.Kreps : DRONE – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

- Advertisement -

Το βιβλίο της Sarah E. Kreps αναλύει την πολλαπλή στρατηγική χρήση των drone στον αέρα, στο έδαφος και στη θάλασσα. Περιγράφει διεξοδικά τις πολλαπλές εφαρμογές και χρήσεις των drone ανάλογα με το μέγεθος τους, τον εξοπλισμό, τις επιχειρησιακές και κατασκευαστικές τους δυνατότητες για κυβερνητικές, στρατιωτικές, αστυνομικές, εμπορικές, διασωστικές, επιστημονικές και αστικές χρήσεις. 

Παράλληλα, αναλύει σε βάθος τα ηθικά, νομικά, κοινωνικά ζητήματα και πολιτικά διλήμματα, που αναδύονται από την ευρεία και αυξανόμενη χρήση των drone, ειδικά με την παράλληλη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών όπως της Τεχνητής Νοημοσύνης (αυτόνομα drone), αλλά και την ενσωμάτωση ειδικού στρατιωτικού επιχειρησιακού εξοπλισμού για πολεμικές επιχειρήσεις (στρατιωτικά drone). 

Δίνοντας πολλαπλά ειδικά παραδείγματα με συγκριτικές αναλύσεις μεταξύ κρατών και εθνικών πολιτικών σε παγκόσμιο επίπεδο, καταφέρνει να παρουσιάσει διεξοδικά τις χρήσεις των drone σήμερα, αλλά και να θέσει βασικά ερωτήματα για τους μελλοντικούς κινδύνους που αναδύονται από τη χρήση των drone για συλλογή προσωπικών δεδομένων, ευαίσθητων ειδικών πληροφοριών και μελλοντικών πολεμικών συγκρούσεων, λόγω της έλλειψης ενός διεθνώς αποδεκτού νομικού πλαισίου και κανονισμών. 

Το βιβλίο των drone αποτελεί ένα σημαντικό βιβλίο γνώσεων για κάθε ειδικό και μη, που επιθυμεί να ενσωματώσει γνώσεις και ειδικές σημαντικές πληροφορίες για την πολλά υποσχόμενη τεχνολογία των drone.

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ