Το ξενοδοχείο φάντασμα της Κηφισιάς

- Advertisement -

Το άλλοτε πολυτελές ξενοδοχείο, ένα από τα πιο ιστορικά της Κηφισιάς, που εδώ και χρόνια παραμένει εγκαταλελειμμένο. Το Grand Chalet, αποτέλεσε σημείο αναφοράς της πολυτέλειας παλαιών δεκαετιών, ωστόσο εδώ και χρόνια παραμένει εγκαταλελειμμένο, «σβήνοντας» και τις τελευταίες «καλές» μνήμες, όσων πέρασαν το κατώφλι του.
Στους κήπους του με φόντο την πισίνα 400 τ.μ. φιλοξενήθηκαν γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις, στις ειδικές αίθουσες του έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, ενώ στα δωμάτια του φιλοξενήθηκαν πολιτικοί, καλλιτέχνες και άλλα δημόσια πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει τρεις ορόφους και εκτείνεται σε οικόπεδο 6,3 στρεμμάτων στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά.
Τον Ιούνιο του 1962 ένα «νέο, πρωτότυπο ξενοδοχείο» Grand Chalet, στην καρδιά του πιο κοσμοπολίτικου προαστίου των Αθηνών, άνοιγε τις πόρτες του στο κοινό. Τον Ιούνιο του 2011, oι ίδιες πόρτες θα έκλειναν οριστικά με τον πιο τραγικό επίλογο. Η «διαδρομή» του Crand Chalet,όμως, κρύβει μια μυθιστορηματική πλοκή που περιλαμβάνει ακόμη και ένα μυστηριώδες, ανεξιχνίαστο έγκλημα.
Στις αρχές Iουνίου του 2011 η κοινωνία της Kηφισιάς συγκλονιζόταν από την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός μέσα στη διώροφη μεζονέτα του ο Xρήστος Aποστόλου, ο πατέρας του οποίου ήταν ο ιδρυτής του Grand Chalet. O 45χρονος επιχειρηματίας ήταν ήδη «πρώην» ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που είχε πωληθεί από το 2008.
Tο τραγικό γεγονός «σημάδεψε» την πορεία όλης της οικογένειας που τρία χρόνια πριν είχε κόψει τους «δεσμούς» της με το Grand Chalet.

Δείτε το όπως το κατέγραψε με το drone του ο Αργύρης Σταμάτιδης :

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή DRONE για όλες τις κατηγορίες (Α1-Α2-Α3) με 49 ΕΥΡΩ από την DRONE SOLUTIONS
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : https://www.dronesolutionsacademy.gr/
Τηλ Επικοινωνίας :6908568420 και 210 2851627-8
Email:academy@dronesolutions.gr
Ποσειδώνος 2 – Μεταμόρφωση Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ