Το πολεμικό SUV των Κινέζων που συνοδεύεται από drone – Το ελέγχει με φωνητικές εντολές ο οδηγός του

- Advertisement -

Σας αρέσουν τα SUV αλλά και τα drones; Η κρατική αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας, Dongfeng, παρουσίασε ένα μοντέλο το οποίο είναι κυριολεκτικά ετοιμοπόλεμο και έρχεται πακέτο με drone.

Ο λόγος για το M-Hero 917, ένα όχημα που θυμίζει τα χνάρια του GMC Hummer, καθώς και αυτό έχει πάρει την βάση και την έμπνευση του από τα οχήματα του στρατού.

Η M-Hero (Mengshi που μεταφράζεται “άγριος πολεμιστής”) είναι μια high-end off-road μάρκα που ανήκει στη Dongfeng και το 917 είναι το κορυφαίο μοντέλο της. Παρουσιάστηκε πέρυσι, αλλά ο κατασκευαστής χρειάστηκε αρκετούς μήνες μέχρι να πάρει άδεια παραγωγής από τις κινεζικές αρχές. Τελικά έφτασε στις γραμμές συναρμολόγησης τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και υπάρχει το πρώτο οπτικό υλικό από το off-roader.

Η σχεδίαση του είναι γεμάτη γωνίες με τις καμπύλες να αγνοούνται. Το μαύρο ματ φινίρισμα και ο στιβαρός προφυλακτήρας το κάνουν να μοιάζει σχεδόν με στρατιωτικό μηχάνημα.

Στο εσωτερικό οι δύο μοχλοί στην κεντρική κονσόλα μοιάζουν με μοχλούς αεροσκαφών και ελέγχουν το κιβώτιο ταχυτήτων και τις λειτουργίες οδήγησης του οχήματος. Παράλληλα υπάρχουν τρεις οθόνες στο ταμπλό – ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, μια οθόνη πλοήγησης και μια οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Εάν δεν έχετε εντυπωσιαστεί μέχρι τώρα, να σας πούμε πως με επιπλέον 14.000 δολάρια, το όχημα συνοδεύεται από ένα drone που μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πηγή: zougla.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ