Το DJI Avata 2 είναι επίσημο και φθηνότερο από τον προκάτοχό του

- Advertisement -

Η DJI έκανε επίσημο το drone Avata 2 FPV και είναι μια σπάνια περίπτωση να είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του και φθηνότερο

Το νέο drone έρχεται με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας από μια κάμερα Super Wide 12 MP που χρησιμοποιεί αισθητήρα 1/1,3″ που έχει διευρυμένο δυναμικό εύρος και πολύ καλύτερο χειρισμό σεναρίων χαμηλού φωτισμού, καθώς μπορεί να λάβει περισσότερο φως. Η θέαση Η γωνία είναι 155 μοίρες και μπορείτε να κάνετε βίντεο HDR έως και 4K 60fps, καθώς και βίντεο αργής κίνησης στα 2,7K 120fps.

Υπάρχουν πέντε ακόμη βαθμοί κλίσης του gimbal (-85 μοίρες έως 80 μοίρες). Ο μέγιστος χρόνος πτήσης έχει βελτιωθεί – τώρα είναι 23 λεπτά, ενώ υπάρχει και υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση PD. 

Το νέο “Two-Way Charging Hub” διαθέτει λειτουργία συσσώρευσης ισχύος που επιτρέπει τη μεταφορά της υπολειπόμενης ισχύος από πολλές μπαταρίες σε αυτήν με το υψηλότερο επίπεδο φόρτισης για γρήγορη παροχή περισσότερης ενέργειας σε κρίσιμες στιγμές.

Η μέγιστη απόσταση μετάδοσης βίντεο είναι 13 km (3 km περισσότερο από το αρχικό), με latency έως και 24 ms, στα 1080p 100fps με μέγιστο bitrate 60Mbps. Το drone είναι 28 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και το πλαίσιο του είναι 16 mm πιο κοντό και 32 mm φαρδύτερο, καθιστώντας το πιο σταθερό.

Το νέο DJI Goggles 3, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε τι βλέπει το drone καθώς πετάει, μπορεί να στείλει τη ζωντανή ροή από το drone στην εφαρμογή DJI Fly και να τη μεταδώσει σε άλλη συσκευή σε απόσταση έως και 5 μέτρων. 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο για να μοιραστείτε τη ζωντανή ροή σε μια οθόνη ή ένα άλλο ζευγάρι γυαλιά 3 για να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό με τους γύρω σας. Τα γυαλιά 3 έχουν ενσωματωμένη μπαταρία (με μια επιπλέον ώρα μακροζωίας προστιθέμενη για καλό μέτρο) και GPS, καθώς και διπλές οθόνες micro-OLED 1080p, 700 nit. Υπάρχει ακόμη και λειτουργία passthrough, ώστε να μπορείτε να κοιτάτε το περιβάλλον σας ενώ πετάτε.

Το Avata 2 μπορεί να αποθηκεύσει έως και 90 λεπτά βίντεο 1080p 60fps στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 46 GB και μπορείτε να μοιραστείτε γρήγορα τις εγγραφές σας μέσω Wi-Fi στο smartphone σας.

Ο συνδυασμός DJI Avata 2 με DJI Goggles 3 και DJI RC Motion 3 με μία μπαταρία κοστίζει 999 $. Η προσθήκη δύο επιπλέον μπαταριών, ενός κόμβου φόρτισης διπλής κατεύθυνσης και μιας τσάντας sling κάνει την τιμή 1.199 $. Το τηλεχειριστήριο DJI FPV κοστίζει 199 $ και το σετ φίλτρων Avata 2 ND είναι 79 $. Αν θέλετε απλώς το drone και τίποτα άλλο, αυτό θα είναι $489.

Πηγή: Techaholic.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ