Το PHOTO CONTEST κλήρωσε ένα drone Dji Mini 2!

- Advertisement -

To Photo Contest ,η μεγαλύτερη φωτογραφική κοινότητα στην Ελλάδα στον διαγωνισμό της Greek Origins έθεσε ένα δύσκολο challenge.Να φωτογραφίσετε ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα και ο μεγάλος νικητής κέρδισε ενα drone της Dji το mini2 το οποίο με εξαιρετικά καθαρό βίντεο 4Κ ,με μικρό βάρος (249 γραμμάρια), με μεγάλη αντοχή,φωτογραφίες 12MP, έξυπνες λειτουργίες & QuickShots αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμα και για αρχάριους. 

Χορηγός του Dji mini2 ,η αξία του οποίου είναι 450 ευρώ, ήταν η DELIGATE (www.deligate.gr). (Το drone επίσης προμηθεύτηκε απο το κατάστημα Myhelis (www.myhelis.com).

Το επίπεδο των συμμετοχών ήταν πολύ υψηλό (237 συμμετοχές) και όλες οι φωτογραφίες που αναδείχτηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας του photo contest.

Δείτε το βίντεο στο οποίο οι ιδρυτές του photo contest Γιώργος Μασχαλίδης και Δημήτρης Βακρινός παρουσιάζουν τον διαγωνισμό (με live ψηφοφορία) μέσω του καναλιού τους στο youtube :

Λίγα λόγια για το photo contest 

www.photocontest.gr

Το Photo Contest είναι η μεγαλύτερη φωτογραφική κοινότητα στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό τη διεξαγωγή διαγωνισμών φωτογραφίας, μέσα από τους οποίους τα μέλη της θα μοιράζονται τις ιδέες τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις φωτογραφικές τους ικανότητες. Σήμερα, το Photo Contest αποτελεί επί της ουσίας ένα social media για φωτογράφους, έχοντας περισσότερους από 18.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι ανεβάζουν καθημερινά τις φωτογραφίες τους, αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες και παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Γιατί να γίνεις μέλος;

Μέσα από το Photo Contest ο κάθε φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εντελώς δωρεάν το δικό του προσωπικό προφίλ, ανεβάζοντας το portfolio του και συμμετέχοντας στους ενεργούς διαγωνισμούς. Έτσι, βελτιώνει δημιουργικά τις ικανότητές του, κερδίζοντας παράλληλα προβολή και αναγνώριση από τα 18.000 μέλη της κοινότητάς μας, καθώς και τυχόν βραβεία από τον εκάστοτε διαγωνισμό. Ακόμη, μπορεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να ενημερωθεί αλλά και να ψυχαγωγηθεί μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των άρθρων

www.photocontest.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ