Το Prosperity I παρουσιάστηκε στο Παρίσι

- Advertisement -

Το Prosperity I είναι το ηλεκτρικό αεροσκάφος κάθετης απογείωσης και προσγείωσης της AutoFlight, η οποία το προορίζει για αεροταξί. Πρόσφατα, η εταιρεία αποκάλυψε το εσωτερικό του ηλεκτρικού αεροσκάφους στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στο Paris Air Show.

Για την εσωτερική του σχεδίαση η εταιρεία σύναψε συνεργασία με τον σχεδιαστικό οίκο Frank Stephenson Design. Ο εν λόγω οίκος στοχεύει να γίνει σημαντικός μέσω της AutoFlight, σχεδιάζοντας τα ηλεκτρικά της αεροσκάφη.

Απλή σχεδίαση χωρίς υπερβολές

Πιο συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τη σχεδίαση του εσωτερικού του Prosperity I, ο βρετανικός οίκος ακολούθησε μία ολοκληρωμένη δημιουργική προσέγγιση, προσπαθώντας να επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εμφάνισης και λειτουργίας. Επιπλέον, παρείχε κομψή αισθητική χωρίς γωνίες, ενισχύοντας την αίσθηση της ασφάλειας, της άνεσηςκαι την καινοτομίας.

Ο ίδιος ο Frank Stephenson δήλωσε για το Prosperity I:

«Αναμειγνύοντας την τέχνη με την επιστήμη, χρησιμοποιώντας παράλληλα την τελευταία φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία για να διαμορφώσουμε το μέλλον της σχεδιασμένης κινητικότητας, το στούντιο μας φιλοδοξεί να δημιουργήσει σπουδαία προϊόντα και οχήματα που θα διαμορφώσουν το μέλλον της κινητικότητας.

Κατά τη διάρκεια του έργου AutoFlight, το βάρος και η ασφάλεια ήταν οι απόλυτες προτεραιότητές μας, αυτές υπαγορεύουν όλη τη δουλειά που κάνουμε σε αυτόν τον κλάδο και το βάρος πρέπει να διατηρείται στο ελάχιστο για να μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα. Έχουμε πολλαπλούς τρόπους αστοχίας για να διασφαλίσουμε ότι το όχημα τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας».

Και παγκόσμιο ρεκόρ επιδόσεων το Prosperity I

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου 4 μήνες, το Prosperity I κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πτήση από αεροσκάφος eVTOL. Πιο συγκεκριμένα, είχε ανακοινώσει ότι το eVTOL, κατάφερε να διανύσει μία απόσταση 250χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Το ηλεκτρικό αεροσκάφος διαθέτει προηγμένη μηχανική που ανοίγει τον δρόμο για μία εποχή βιώσιμης μαζικής εναέριας κινητικότητας. Τέλος, η σχεδίασή του είναι τέτοια που το καθιστά ελκυστικό για τους μελλοντικούς επιβάτεςκαι αναβάτες.

Πηγή: https://carselectric.gr/to-prosperity-i-parousiastike-sto-parisi/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ