Φαλάσαρνα: Η φημισμένη εξωτική παραλία της Κρήτης  απο ψηλά 

- Advertisement -

Η Φαλάσαρνα βρίσκεται 59 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κισάμου. Η Φαλάσαρνα αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο φημισμένους προορισμούς στην Κρήτη, τόσο για τις παραλίες, όσο και για λόγους οικολογικού ενδιαφέροντος. Η Φαλάσαρνα έχει ενταχθεί στα σχέδια Natura 2000, λόγω της ποικιλίας χλωρίδας και πανίδας στην περιοχή αλλά και λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Κοιτάζοντας προς τα Φαλάσαρνα από το λόφο μετά το χωριό Πλάτανος, θα δείτε πολλά θερμοκήπια, καθώς η περιοχή είναι ιδανική για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.

Μπροστά σας απλώνονται δύο παραλίες, που χωρίζονται από λίγους αμμόλοφους: η νότια παραλία (γνωστή ως Παχιά Άμμος) είναι μεγαλύτερη και ευρύτερη.

Υπάρχουν δύο ακόμη παραλίες νοτιότερα: μια αμμώδης παραλία με βράχια στο κάτω μέρος και μια παραλία με βότσαλο δίπλα στο λιμανάκι.

Η παραλία Φαλάσαρνα έχει κερδίσει βραβεία ως η πιο όμορφη παραλία της Κρήτης και είναι πάντα μία από τις δέκα καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, με την υπέροχη, ψιλή λευκή άμμο και τα ζεστά, κρυστάλλινα νερά της.

Δείτε όπως την κατέγραψε με το drone το κανάλι Point Of View:

Μάθετε τα μυστικά του drone και αποκτήστε ευρωπαϊκό δίπλωμα χειριστή και πρακτική εκπαίδευση απο την Horizon Drone Academy 
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδω : https://horizondas.com/el/αρχική/

Screenshot

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ