Φορητός 3D Laser Scanner FJD TRION P1 απο την LANDMARK

- Advertisement -

Το νέο φορητό 3D Laser Scanner FJD TRION P1της εταιρείας FJDynamics αποτελεί την βέλτιστη λύση για την εύκολη και γρήγορη τρισδιάστατη αποτύπωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με μεγάλη ακρίβεια!

Ο εργονομικός σχεδιασμός χαμηλού βάρους επιτρέπει ξεκούραστη χρήση του φορητού Laser Scanner για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού ή καθόλου φωτισμού.

Το FJD TRION P1 προσφέρει ασύρματη ζωντανή αναμετάδοση σε πραγματικό χρόνο, της διαδρομής του χειριστή, καθώς και του νέφος σημείων της σάρωσης σε συσκευή smartphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής FJD Trion Scan ή μέσω IP.

Ο αισθητήρας LiDAR καταγράφει 200.000 σημεία κάθε δευτερόλεπτο σε απόσταση 40 μέτρων εξασφαλίζοντας την τρισδιάστατη αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας του χώρου με ακρίβεια εκατοστού!

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας SLAM(Simultaneous Localization and Mapping) και του μικρού μεγέθους και βάρους του σαρωτή (1,2 kg) επιτρέπουν την ακούραστη σάρωση για μεγάλα χρονικά διαστήματα, απλά περπατώντας στον χώρο, χωρίς στάσεις, σταθερά σημεία και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες.

Το all-in-one λογισμικό FJD TRION MODEL που συνοδεύει το scanner FJD TRION P1 επιτρέπει την απεικόνιση, τον καθαρισμό του νέφους απο κινούμενα αντικείμενα και την επεξεργασία του νέφους σημείων μέσω της πραγματοποίηση μετρήσεων αποστάσεων, εμβαδών, όγκων και γωνιών με μεγάλη ακρίβεια και ευκολία.

Μέσω του λογισμικού δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας τομών, όψεων, κατόψεων, προσόψεων, γεω-αναφοράς του 3D μοντέλου νέφους σημείων, δημιουργία μοντέλων BIM, καθώς και αυτόματη αναγνώριση και οριοθέτηση δομικών στοιχείων με δυνατότητα εξαγωγής σε μορφή DXF εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο εργασίας και αύξησης της παραγωγικότητας.

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ:
https://www.landmark.com.gr/product-detail/fjd-trion-p1/

Τηλ Επικοινωνίας: 2109956801

Email: info@landmark.com.gr

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 248 – Άγιος Δημήτριος Αττικής

Screenshot

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ